Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Raztegljiva Miza

Lido

Raztegljiva Miza Lido se zloži v majhno pravokotno škatlo. V zloženi obliki služi kot škatla za shranjevanje manjših predmetov. Če dvignejo stranske plošče, sklepne noge štrlijo iz škatle in Lido se spremeni v čajno mizo ali majhno mizo. Prav tako se, če stranske plošče popolnoma odvijejo na obeh straneh, spremeni v veliko mizo, pri čemer ima zgornja plošča širino 75 Cm. Ta miza se lahko uporablja kot jedilna miza, zlasti v Koreji in na Japonskem, kjer je sedenje na tleh, medtem ko je jedilnica običajna kultura.

Glasbeni Instrument

DrumString

Glasbeni Instrument Združevanje dveh instrumentov skupaj pomeni rojstvo novega zvoka, novo funkcijo pri uporabi instrumentov, nov način igranja inštrumenta, nov videz. Upoštevajte tudi, da so na tehtnicah za bobne D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, strukturne tehtnice pa so zasnovane v sistemu EADGBE. DrumString je lahek, ima pašček, pritrjen čez ramena in pas, zato bo uporaba in držanje instrumenta enostavna in vam daje možnost uporabe dveh rok.

Kolesarska Čelada

Voronoi

Kolesarska Čelada Čelada je navdihnjena s 3D Voronoi strukturo, ki je široko razširjena v naravi. S kombinacijo parametrične tehnike in bionike ima kolesarska čelada izboljšan zunanji mehanski sistem. V svojem neobremenjenem bionskem 3D mehanskem sistemu se razlikuje od tradicionalne zaščitne strukture proti luskam. Ko zadeva zunanja sila, ta struktura kaže boljšo stabilnost. Z ravnovesjem lahkotnosti in varnosti želi čelada ljudem zagotoviti bolj udobno, bolj modno in varnejšo kolesarsko čelado z osebno zaščito.

Kavna Miza

Planck

Kavna Miza Miza je izdelana iz različnih kosov vezanega lesa, ki so pod pritiskom zlepljeni. Površine so posute s peskom in obdelane z matiranim in zelo močnim lakom. Obstajata 2 nivoja, saj je notranjost mize votla, kar je zelo praktično za postavitev revij ali pletenic. Pod mizo so vgrajena kolesa s kroglami. Torej je vrzel med tlemi in mizo zelo majhna, hkrati pa se je enostavno premikati. Način uporabe vezane plošče (navpično) je zelo močan.

Koncept Ležalnika

Dhyan

Koncept Ležalnika Dyhan lounge koncept združuje sodoben dizajn s tradicionalnimi vzhodnimi idejami in načeli notranjega miru s povezovanjem z naravo. Z uporabo Lingama kot navdiha in Bodhi-japonskega vrta kot osnove na modulih koncepta Dhyan (sanskrt: meditira) pretvarja vzhodne filozofije v raznolike konfiguracije, ki uporabniku omogočajo, da izbere svojo pot do zen / sprostitve. Način vodnega ribnika obdaja uporabnika s slapom in ribnikom, medtem ko vrtni način obdaja uporabnika z zelenjem. Standardni način vsebuje območja za shranjevanje pod platformo, ki deluje kot polica.

3D Nadzor Dostopa Do Prepoznavanja Obrazov

Ezalor

3D Nadzor Dostopa Do Prepoznavanja Obrazov Spoznajte več sistemov za nadzor dostopa do senzorjev in kamer, Ezalor. Algoritmi in lokalno računalništvo so zasnovani za zasebnost. Tehnologija proti goljufiji na finančni ravni preprečuje lažne maske. Mehka odsevna razsvetljava prinaša udobje. Uporabniki lahko na trenutek z lahkoto dostopajo do kraja, ki ga imajo radi. Njegova avtentikacija brez dotika zagotavlja higieno.