Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Muse

Svetilka Navdušen s 'zmagovalnim budizmom' v svoji izreki, da v našem vesolju ni absolutnih lastnosti, smo dali 'paradoksalno kakovost' svetlobi, tako da smo ji dali 'fizično prisotnost'. Duh meditacije, ki jo spodbuja, je bil močan vir navdiha, ki smo ga uporabili pri ustvarjanju tega izdelka; poosebljajo lastnosti 'časa', 'materije' in 'svetlobe' v enem samem izdelku.

Keramika

inci

Keramika Zrcalo Elegancije; Inci odseva lepoto bisera s črno-belimi možnostmi in je prava izbira za tiste, ki želijo odraziti plemenitost in eleganco v prostore. Inci linije so proizvedene v velikostih 30 x 80 cm in prenašajo belo in črno klasičnost v bivalne prostore. Izdelano z uporabo digitalne tehnologije tiskanja, tridimenzionalna zasnova.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni izdelek na dotik z zaslonom na dotik za programiranje in umerjanje vseh digitalnih tahografov, vgrajenih v gospodarska vozila. Zaradi hitrosti in enostavne uporabe Optimo združuje brezžično komunikacijo, podatke o izdelkih in številne različne senzorske povezave v prenosno napravo za uporabo v kabini vozila in delavnici. Zasnovan za optimalno ergonomijo in prožno pozicioniranje, njegov nalogo usmerjen vmesnik in inovativna strojna oprema močno izboljša uporabniško izkušnjo in prevzame programiranje tahografa v prihodnost.

Organsko Oljčno Olje

Epsilon

Organsko Oljčno Olje Oljčno olje Epsilon je omejena izdaja iz ekoloških nasadov oljk. Celoten postopek proizvodnje poteka ročno, po tradicionalnih metodah, oljčno olje pa stekleničimo nefiltrirano. Zasnovali smo to embalažo, da bi zagotovili, da bo potrošnik občutljive sestavine visoko hranljivega izdelka prejel iz mlina brez kakršnih koli sprememb. Uporabljamo steklenico Quadrotta, zaščiteno z ovojem, vezano z usnjem in postavljeno v ročno izdelano leseno škatlo, zatesnjeno s tesnilnim voskom. Tako potrošniki vedo, da je izdelek prišel neposredno iz mlina brez kakršnega koli posredovanja.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.