Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obleka

Nyx's Arc

Obleka Ko svetloba prodre skozi okna s fino stopnjo, bo ustvarila raven estetske osvetlitve, osvetlitve, da bi ljudi v sobo pripeljala, ko bo skrivnostni in tihi um, kot Nyx s skrivnostnim in tihim, uporabo laminirane tkanine in zasukanje, da bi stopili v takšno interpretacijo lepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Eleganten collier, navdihnjen z ruffsi, starodavnimi okraski za vrat, ki jih lahko vidite na številnih čudovitih slikah XVI in XVII stoletja. Odlikuje ga sodoben in sodoben dizajn, ki poenostavlja tipičen slog ruffsov, ki ga poskušajo narediti modernega in sodobnega. Prefinjen učinek, ki daje eleganci uporabniku, uporaba črnih ali belih barv omogoča več kombinacij s sodobnim in čistim dizajnom. Enodelna ogrlica, prožna in lahka. Ne plemenit material, vendar z visoko modno impresivno zasnovo, zaradi katere ta kolut ni samo dragulj, temveč nov ornament telesa.

Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Paravent

Positive and Negative

Paravent To je izdelek, ki hkrati deluje kot funkcija in lepota, začinjen z namigom kulture in korenin. 'Pozitivni in negativni' paravant deluje kot prilagodljiva in mobilna ovira za zasebnost, ki ne štrli ali ne moti prostora. Islamski motiv daje čipkast učinek, ki se odšteva in vice verzi iz materiala Korian / Smola. Podobno kot yin yang, je tudi v slabem vedno malo dobrega in v dobrem vedno malo slabega. Ko sonce zaide v „Pozitivno in negativno“, je resnično njegov sijoč trenutek in geometrijske sence pobarvajo sobo.

Koktajl Bar

Gamsei

Koktajl Bar Ko se je Gamsei odprl leta 2013, je bil hiper-lokalizem uveden na področje prakse, ki je bilo do tedaj večinoma omejeno na prizorišče hrane. V Gamsei sestavine za koktajle divje lovijo ali gojijo lokalni arteški kmetje. Notranjost bara je jasno nadaljevanje te filozofije. Tako kot koktajli je tudi Buero Wagner vse materiale nabavljal lokalno in v tesnem sodelovanju z lokalnimi proizvajalci pripravil rešitve po meri. Gamsei je popolnoma integriran koncept, ki dogodek pitja koktajla spremeni v novo izkušnjo.