Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Univerzitetna Kavarna

Ground Cafe

Univerzitetna Kavarna Nova kavarna 'Ground' služi ne le ustvarjanju socialne kohezije med profesorji in študenti inženirske šole, ampak tudi spodbujanju interakcije med in med člani drugih oddelkov na univerzi. Pri načrtovanju smo vključili neobiran volumen betona iz nekdanje seminarske sobe, tako da smo po stenah, tleh in stropu prostora položili paleto orehovih plošč, perforiranega aluminija in razkosa modrega kamna.

Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače Kako imeti mavrico? Kako objeti poletni veter? Vedno me dotaknejo nekatere subtilne stvari in se počutim zelo zadovoljne in srečne. Kako shraniti in kako lastiti? Dovolj je tako dobro kot pogostitev. Rada bi oblikovala različne vrste materialov na preprost in zabaven način. Otroci naj se igrajo z njimi, da prepoznajo fizični svet, spodbudijo domišljijo in jim pomagajo razumeti njihovo okolico.

Luksuzni Čevlji

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksuzni Čevlji Linija "draguljev" v obliki sandala / oblike, imenovana Conspiracy, Gianluca Tamburini, je bila ustanovljena leta 2010. Čevlji zarote brez težav združujejo tehnologijo in estetiko. Pete in podplati so narejeni iz materialov, kot sta lahki aluminij in titan, ki so vlivani v kiparske oblike. Silhueto čevljev nato poudarijo poldragi kamni in drugi razkošni okraski. Visoka tehnologija in vrhunski materiali tvorijo sodobno skulpturo, ki ima obliko sandala, toda tam, kjer so še vedno vidni dotik in izkušnje kvalificiranih italijanskih obrtnikov.

Zibelka, Zibalni Stoli

Dimdim

Zibelka, Zibalni Stoli Lisse Van Cauwenberge je ustvaril tovrstno večnamensko rešitev, ki služi kot stol za zibanje in tudi kot zibelka, ko sta dva Dimdimova stola združena. Vsak stol za zibanje je sestavljen iz lesa z jeklenimi nosilci in zaključen v orehovem furnirju. Dva stola lahko pritrdite drug na drugega s pomočjo dveh skritih sponk pod sedežem in tako oblikujete otroško zibelko.

Broška

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broška Znak in zunanja oblika predmeta omogočata spremembo novega dizajna ornamenta. V živahni naravi se eno obdobje spremeni v drugo. Pomlad sledi zima in jutro prihaja po noči. Tudi barve se spreminjajo, pa tudi vzdušje. To načelo nadomeščanja, izmeničenja slik se prenese v okrase «Azijske metamorfoze», zbirke, v kateri se v enem predmetu odražata dve različni stanji, dve neomejeni sliki. Premični elementi konstrukcije omogočajo spreminjanje značaja in videza ornamenta.

Kolekcija Ličil

Kjaer Weis

Kolekcija Ličil Zasnova kozmetične linije Kjaer Weis razkriva osnove ženskega ličila na njena tri bistvena področja uporabe: ustnice, obrazi in oči. Zasnovali smo kompaktne plošče, ki bodo zrcalile lastnosti, ki jih bodo uporabljali za izboljšanje: tanke in dolge za ustnice, velike in kvadratne za ličke, majhne in okrogle za oči. Občutljivo se kompaktni vrtljivci odpirajo z inovativnim bočnim gibanjem, ki se vije kot krila metulja. Ti kompaktni materiali, ki jih je mogoče ponovno polniti, so namensko konzervirani in ne reciklirani.