Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik In Čajniki

EVA tea set

Čajnik In Čajniki Ta zapeljivo eleganten čajnik z ustreznimi skodelicami je brezhiben preliv in z njim je užitek sodelovati. Nenavadna oblika tega čajnega lonca, ki se z izlivom izliva iz telesa, še posebej dobro prilije. Skodelice so vsestranske in oprijemljive, da se v različnih rokah gnezdijo v vaših rokah, saj ima vsak človek svoj pristop do držanja skodelice. Na voljo v sijajni beli barvi s srebrnim obročkom ali črnim mat porcelanom s sijajnim belim pokrovom in belimi obodnimi skodelicami. V notranjosti je vgrajen filter iz nerjavečega jekla. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 skodelic: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ura

Zeitgeist

Ura Ura odraža zeitgeist, ki je povezan s pametnimi, tehnološkimi in trpežnimi materiali. Visokotehnološko površino izdelka predstavljata karbonski del telesa in časovni prikazovalnik s polnim torom (luknje). Oglje nadomešča kovinski del, kot relikvijo preteklosti in poudarja funkcijski del ure. Odsotnost osrednjega dela kaže, da inovativna LED indikacija nadomešča klasični urni mehanizem. Mehko osvetlitev ozadja je mogoče nastaviti v skladu z najljubšo barvo lastnika, senzor svetlobe pa bo spremljal moč osvetlitve.

Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo Gre za projekt storitvenega vozila za gospodarstvo na osnovi virov, ki tvori mrežo z drugimi vozili. Enoten sistem omogoča medsebojno komuniciranje, kar poveča učinkovitost prevoza potnikov, pa tudi povečanje učinkovitosti zaradi gibanja v cestnem vlaku (zmanjšanje faktorja deviz, razdalja med vozili). Avto ima nadzor brez posadke. Vozilo je simetrično: poceni za izdelavo. Ima štiri vrtljiva motorna kolesa in možnost vzvratnega gibanja: manevriranje z velikimi dimenzijami. Vkrcanje na stran izboljša komunikacijo potnikov.

Podajalnik Hrane

Food Feeder Plus

Podajalnik Hrane Hranilnik hrane Plus ne samo da otrokom pomaga, da se prehranjujejo sami, ampak pomeni tudi več samostojnosti za starše. Dojenčki jih lahko zadržijo in sesajo in žvečijo, potem ko so zdrobili hrano, ki so jo naredili starši. Food Feeder Plus ima večji, fleksibilen silikonski vreček, da zadovolji rastoči apetit dojenčkov. Krma je bistvenega pomena, ki malim otrokom omogoča varno raziskovanje in uživanje sveže trdne hrane. Živila ni treba čistiti. Hrano preprosto položite v silikonsko vrečko, zaprite zapornico in dojenčki lahko uživajo samohranjevanje s svežo hrano.

Umetna Topografija

Artificial Topography

Umetna Topografija Veliko pohištvo kot jama Ta nagrajeni projekt je dobil veliko nagrado za umetnost v mednarodnem natečaju Container. Moja ideja je, da izsekamo prostornino v posodi, da zgradimo amorfen prostor kot jamo. Izdelana je samo iz plastičnega materiala. Približno 1000 listov iz mehkega plastičnega materiala debeline 10 mm je bilo razrezanih v obliki konturne linije in laminirano kot sloj. To ni samo umetnost, ampak tudi veliko pohištvo. Ker so vsi deli mehki kot kavč, in oseba, ki vstopi v ta prostor, se lahko sprosti, tako da najde prostor, primeren za obliko svojega telesa.

Notranji Prostor

Chua chu kang house

Notranji Prostor Akupunkturna točka v tej hiši je bila povezati zaprto območje v povsem nov vizualni tišini. S tem se obnavlja določen zgodovinski in surov čar, ki zakrije praznino hiše. Nova nastanitev se zaključi s presenečenjem notranjosti v notranjosti; suha in mokra kuhinja znotraj kuhinje in jedilnica znotraj kuhinje. Življenjski prostor je prekinil tudi impresiven umetniški napad, ki je kmalu postal električno ožičenje osebnega ohišja. Za dopolnitev celotnega poudarka so potrebne rezine tople svetlobe, ki obarvajo vse barvne stene.