Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Embalaža Voda KRYSTAL v steklenički izpostavlja bistvo luksuza in dobrega počutja. Z alkalno pH vrednostjo od 8 do 8,8 in edinstveno mineralno sestavo, voda KRYSTAL prihaja v ikonični kvadratni prozorni steklenici s prizmo, ki spominja na peneči kristal, in ne ogroža kakovosti in čistosti. Logotip blagovne znamke KRYSTAL je na steklenici nežno poudarjen, kar poudarja dodaten pridih luksuzne izkušnje. Poleg vizualnega učinka steklenice se kvadratne steklenice iz PET in steklene plošče lahko reciklirajo, kar optimizira prostor za embalažo in materiale ter tako zniža celoten odtis ogljika.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Končni cilj mize Hi-Fi je ponovno ustvariti najčistejše in nekontaminirane zvoke; to bistvo zvoka je tako termin kot koncept te zasnove. Ta čudovito oblikovan izdelek je skulptura zvoka, ki reproducira zvok. Kot gramofon je eden najbolj uspešnih gramofonov Hi-Fi, ki je na voljo, ta neprimerljiva zmogljivost pa je nakazana in poudarjena zaradi svoje edinstvene oblike in oblikovnih vidikov; združevanje oblike in funkcije v duhovni zvezi za utelešenje gramofona Calliope.

Uhani In Prstan

Vivit Collection

Uhani In Prstan Navdih oblik, ki jih najdemo v naravi, Vivit Collection ustvarja zanimivo in radovedno percepcijo s podolgovatimi oblikami in vrtinčenimi črtami. Kosi Vivit so sestavljeni iz upognjenih rjuh zlatih rjuh 18 k s črno rodijsko oblogo na zunanjih straneh. Uhani v obliki listov obdajajo ušesne mečke, tako da naravni gibi ustvarijo zanimiv ples med črno in zlato - skrivajo in razkrivajo rumeno zlato pod seboj. Sinuosity oblik in ergonomski atributi te zbirke predstavljajo očarljivo igro svetlobe, senc, bleščanja in odsevov.

Umivalnik

Vortex

Umivalnik Namen zasnove vrtinca je najti novo obliko, ki bo vplivala na pretok vode v umivalnikih in tako povečala njihovo učinkovitost, prispevala k njihovi uporabniški izkušnji in izboljšala njihove estetske in semiotične lastnosti. Rezultat je metafora, ki izhaja iz idealizirane vrtinčne oblike, ki pomeni odtok in pretok vode, ki vizualno označuje celoten objekt kot delujoč umivalnik. Ta oblika v kombinaciji s pipo vodi vodo po spiralni poti, ki omogoča, da enaka količina vode pokrije več tal, kar ima za posledico manjšo porabo vode za čiščenje.

Butik In Razstavni Salon

Risky Shop

Butik In Razstavni Salon Rizično trgovino je zasnoval in ustvaril smallna, oblikovalski studio in vintage galerija, ki jo je ustanovil Piotr Płoski. Naloga je predstavljala številne izzive, saj se butik nahaja v drugem nadstropju stanovanjske hiše, nima okna in ima površino le 80 kvadratnih metrov. Tu je nastala ideja o podvojitvi območja z uporabo prostora na stropu in talne površine. Doseženo je gostoljubno, domače vzdušje, čeprav je pohištvo pravzaprav obešeno na stropu. Tvegana trgovina je zasnovana v skladu z vsemi pravili (celo kljubuje gravitaciji). V celoti odraža duh znamke.