Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

SERENAD

Stol Spoštujem vse vrste stolov. Po mojem mnenju je eden najpomembnejših, klasičnih in posebnih stvari pri oblikovanju notranjosti stol. Ideja o stolu Serenada prihaja iz laboda na vodi, ki se je obrnil in si dal obraz med krila. Morda sijoča in gladka površina v stolu Serenad z drugačnim in posebnim dizajnom je narejena le za zelo posebna in edinstvena mesta.

Fotelj

The Monroe Chair

Fotelj Osupljiva eleganca, preprostost ideje, udoben, zasnovan z upoštevanjem trajnosti. Monroejeva stolica je poskus drastičnega poenostavitve proizvodnega procesa, ki je povezan z izdelavo fotelja. Izkorišča potencial tehnologij CNC, da večkrat izrezajo raven element iz MDF-ja, ti elementi pa se nato namestijo okrog osrednje osi, da tvorijo zapleteno ukrivljen fotelj. Zadnja noga se postopoma pretvori v naslonjalo, naslonjalo za roke v sprednjo nogo, kar ustvarja izrazito estetiko, ki jo v celoti določa preprostost postopka izdelave.

Park Klop

Nessie

Park Klop Ta projekt temelji na idejni zamisli "Drop & Pozabi", to je enostavna namestitev na mestu z minimalnimi stroški vgradnje glede na obstoječe infrastrukture v urbanem okolju. Robusten beton tekoče oblike, skrbno uravnotežen, ustvarja prijetno in udobno sedenje.

Embalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Embalaža Voda KRYSTAL v steklenički izpostavlja bistvo luksuza in dobrega počutja. Z alkalno pH vrednostjo od 8 do 8,8 in edinstveno mineralno sestavo, voda KRYSTAL prihaja v ikonični kvadratni prozorni steklenici s prizmo, ki spominja na peneči kristal, in ne ogroža kakovosti in čistosti. Logotip blagovne znamke KRYSTAL je na steklenici nežno poudarjen, kar poudarja dodaten pridih luksuzne izkušnje. Poleg vizualnega učinka steklenice se kvadratne steklenice iz PET in steklene plošče lahko reciklirajo, kar optimizira prostor za embalažo in materiale ter tako zniža celoten odtis ogljika.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Končni cilj mize Hi-Fi je ponovno ustvariti najčistejše in nekontaminirane zvoke; to bistvo zvoka je tako termin kot koncept te zasnove. Ta čudovito oblikovan izdelek je skulptura zvoka, ki reproducira zvok. Kot gramofon je eden najbolj uspešnih gramofonov Hi-Fi, ki je na voljo, ta neprimerljiva zmogljivost pa je nakazana in poudarjena zaradi svoje edinstvene oblike in oblikovnih vidikov; združevanje oblike in funkcije v duhovni zvezi za utelešenje gramofona Calliope.