Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED-reflektor, ki ga je zasnoval Ruben Saldana, z zelo visokim pretokom (do 4.700Lm), porabo od samo 27 W do 38W (odvisno od modela) in zasnovo z optimalnim termičnim upravljanjem, ki uporablja samo pasivno odvajanje. Tako Thor izstopa kot edinstven izdelek na trgu. V svojem razredu ima Thor kompaktne dimenzije, saj je voznik vgrajen v svetilko. Stabilnost središča mase nam omogoča, da namestimo toliko Thorja, kot si želimo, ne da bi stezo nagibali. Thor je LED-reflektor, idealen za okolje z močnimi potrebami svetlobnega toka.

Posoda Za Oljke

Oli

Posoda Za Oljke OLI, vizualno minimalističen objekt, je bil zasnovan na podlagi njegove funkcije, ideje o skrivanju jamov, ki izhajajo iz posebne potrebe. Sledila so opažanja različnih situacij, grdota jama in potreba po povečanju lepote oljk. Kot dvostransko embalažo je bil Oli ustvarjen tako, da bi enkrat, ko ga odprete, poudaril faktor presenečenja. Oblikovalca je navdihnila oblika oljke in njena preprostost. Izbira porcelana je povezana z vrednostjo samega materiala in njegovo uporabnostjo.

Večnamenska Miza

Portable Lap Desk Installation No.1

Večnamenska Miza Ta prenosna namestitev prenosnega računalnika št.1 je zasnovana tako, da uporabnikom zagotavlja delovni prostor, ki je prilagodljiv, vsestranski, osredotočen in urejen. Pisalna miza je zelo varčna rešitev za pritrditev na steno in jo je mogoče shraniti ravno ob steno. Pametno mizo je mogoče odstraniti s stenskega nosilca, kar uporabniku omogoča, da jo uporablja kot mizo na različnih mestih doma. Na mizi je tudi utor na vrhu, ki ga lahko uporabite kot stojalo za telefon ali tablico za izboljšanje uporabniške izkušnje izdelka.

Kozarci Za Vodo In Žganje

Primeval Expressions

Kozarci Za Vodo In Žganje Jajčna kristalna kozarca z nagnjenim rezom. Preprosta kapljica steklaste tekočine, naravna leča, ujeta v živahna kristalna kozarca, ki radostno zibajo na svoji okroglosti, hkrati pa ohranjajo stabilnost s premišljeno razporeditvijo materialov. Njihovo zibanje ustvarja sproščeno in zabavno vzdušje. Kozarci se držijo diskretno na dlani. V simbiozi z mehko zasnovanimi, ročno izdelanimi podstavki iz oreha ali ksilita - starodavnega lesa. Dopolnjen z orehovim pladnjem v obliki elipse za tri ali deset kozarcev in pladenj za hrano s prsti. Pladnji so vrtljivi zaradi svoje gladke eliptične oblike.

Stol

Tulpi-seat

Stol Tulpi-design je nizozemski oblikovalski studio s pridihom čudovitega, izvirnega in igrivega dizajna za notranje in zunanje okolje, s poudarkom na javnem oblikovanju. Marco Manders je s sedežem v Tulpiju dosegel mednarodno priznanje. Vpadljiv sedež Tulpi bo dodal barvo vsakemu okolju. Je idealna kombinacija dizajna, ergonomije in trajnosti z ogromnim dejavnikom zabave! Sedež Tulpi se samodejno zloži, ko se potnik vstane, kar zagotavlja čist in suh sedež za naslednjega uporabnika! S 360-stopinjskim vrtenjem sedež Tulpi omogoča izbiro lastnega pogleda!

Mestna Razsvetljava

Herno

Mestna Razsvetljava Izziv tega projekta je oblikovanje mestne razsvetljave v skladu s teheranskim okoljem in privlačno za državljane. To luč je navdihnil Azadi Tower: glavni simbol Teherana. Ta izdelek je bil zasnovan tako, da osvetli okolico in ljudi s toplotno svetlobo ter ustvari prijazno vzdušje z različnimi barvami.