Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" je bil sestavljen z uporabo slik iz starega kataloga brazilskih pisemskih klišejev. Razlog za njegov naslov pa ni le v klišejih, uporabljenih za kompozicijo njegovih ilustracij. Na vsaki strani naletimo na druge vrste brazilskih klišejev: zgodovinske, kot so prihod Portugalcev, katekiziranje domorodnih Indijancev, kavni in zlati ekonomski cikli ... vključuje celo sodobne brazilske klišeje, polne prometnih zamaškov, dolgovi, zaprti kondominiji in odtujenost - upodobljeno v irelevantni sodobni vizualni pripovedi.

Transportno Vozlišče

Viforion

Transportno Vozlišče Projekt je Transport HUB, ki povezuje okoliška urbana naselja v osrčje dinamičnega življenja na enostaven in učinkovit način, ustvarjen z združitvijo različnih prometnih sistemov, kot so železniška postaja, metro postaja, nile paluba in avtobusna postaja poleg drugih storitev za pretvorbo mesto, ki bo katalizator prihodnjega razvoja.

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Svetilka

Muse

Svetilka Navdušen s 'zmagovalnim budizmom' v svoji izreki, da v našem vesolju ni absolutnih lastnosti, smo dali 'paradoksalno kakovost' svetlobi, tako da smo ji dali 'fizično prisotnost'. Duh meditacije, ki jo spodbuja, je bil močan vir navdiha, ki smo ga uporabili pri ustvarjanju tega izdelka; poosebljajo lastnosti 'časa', 'materije' in 'svetlobe' v enem samem izdelku.

Keramika

inci

Keramika Zrcalo Elegancije; Inci odseva lepoto bisera s črno-belimi možnostmi in je prava izbira za tiste, ki želijo odraziti plemenitost in eleganco v prostore. Inci linije so proizvedene v velikostih 30 x 80 cm in prenašajo belo in črno klasičnost v bivalne prostore. Izdelano z uporabo digitalne tehnologije tiskanja, tridimenzionalna zasnova.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni izdelek na dotik z zaslonom na dotik za programiranje in umerjanje vseh digitalnih tahografov, vgrajenih v gospodarska vozila. Zaradi hitrosti in enostavne uporabe Optimo združuje brezžično komunikacijo, podatke o izdelkih in številne različne senzorske povezave v prenosno napravo za uporabo v kabini vozila in delavnici. Zasnovan za optimalno ergonomijo in prožno pozicioniranje, njegov nalogo usmerjen vmesnik in inovativna strojna oprema močno izboljša uporabniško izkušnjo in prevzame programiranje tahografa v prihodnost.