Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umetniško delo s funkcijo konzole, navdihnjeno od narave. Sestavljena je iz različnih pobarvanih zelenih starih kaveljčkov, ki so jih skupaj s Qademom (staro leseno sedlo mula) uporabljali za prevoz pšenice iz ene vasi v drugo. Kljuke so pritrjene na staro desko za pšenico, kot osnova in zaključene s stekleno ploščo na vrhu.

Posoda Za Začimbe

Ajorí

Posoda Za Začimbe Ajorí je ustvarjalna rešitev za organizacijo in shranjevanje različnih začimb, začimb in začimb, da zadovolji in prilega različnim kulinaričnim tradicijam vsake države. Njegova elegantna organska zasnova je kiparski kos, zaradi česar je odličen okras, ki se odraža kot začetnik pogovora okoli mize. Oblikovanje embalaže je navdihnjeno s česnovo kožo in postane edinstven predlog eko embalaže. Ajorí je okolju prijazen dizajn planeta, ki ga navdihuje narava in je v celoti izdelan iz naravnih materialov.

Upcycled Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Nakit Lep, jasen, upcikliran nakit, zasnovan zaradi potrebe po uporabi odpadnega materiala iz proizvodnje Lestenca Claire de Lune. Ta vrstica se je razvila v veliko število zbirk - vse, ki pripovedujejo zgodbe, vse predstavljajo zelo osebne poglede v filozofije oblikovalca. Preglednost je bistven del lastne filozofije oblikovalcev, kar odraža tudi izbira uporabljenega akrila. Poleg uporabljenega zrcalnega akrila, ki sam odseva svetlobo, je material vedno prozoren, barven ali prozoren. CD embalaža krepi koncepte zamenjave.

Konzola

Mabrada

Konzola Edinstvena konzola iz barvanega lesa s kamnitim zaključkom, ki predstavlja star avtentični mlinček za kavo, ki sega v obdobje otomanskih držav. Reproduciran in izrezljan je jordanski hladilnik za kavo (Mabrada), ki stoji kot ena od nog na nasprotni strani konzole, kjer sedi mlinček, kar je ustvarilo očarljiv kos za preddverje ali dnevno sobo.

Prstan

The Empress

Prstan Fantastični lepotni kamen - pirop - že njegovo bistvo prinaša veličino in slovesnost. To je lepota in edinstvenost kamna identificirala podobo, ki je namenjena prihodnji dekoraciji. Oblikovati je bilo treba edinstven okvir za kamen, ki bi ga nosil v zrak. Kamen je bil potegnjen čez kovinsko držalo. Ta formula čutna strast in privlačna sila. Pomembno je bilo držati se klasičnega koncepta, ki podpira sodobno percepcijo nakita.

Korporativna Identiteta

Jae Murphy

Korporativna Identiteta Negativni prostor se uporablja, ker gledalce naredi radovedne in ko enkrat doživijo ta trenutek Aha, jim je takoj všeč in si ga zapomnijo. Na oznaki logotipa so v negativnem prostoru vgrajene začetnice J, M, kamera in stativ. Ker Jae Murphy pogosto fotografira otroke, velike stopnice, oblikovane po imenu, in nizko postavljena kamera kažejo, da so otroci dobrodošli. S pomočjo celostne grafične podobe se negativna vesoljska ideja še naprej razvija. Vsakemu elementu doda novo dimenzijo in slogan, Občasni pogled na običajno mesto, drži.