Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomerne odiseje je pokrivanje voluminoznih geometrijskih oblik s kožo z vzorcem. Iz tega se razvija interakcija jasnosti in izkrivljanja, preglednosti in prikrivanja. Vse geometrijske oblike in vzorce lahko po želji kombiniramo, raznolike in dopolnimo z dodatki. Ta fascinantna, preprosta ideja omogoča ustvarjanje skoraj neizčrpne palete modelov, ki je popolnoma skladna s priložnostmi, ki jih ponuja hitro prototipiranje (3D tiskanje), saj ima lahko vsaka stranka izdelano povsem individualno in edinstveno postavo (obiščite: www.monomer. eu-trgovina).

Posoda Za Prah In Metlo

Ropo

Posoda Za Prah In Metlo Ropo je koncept prahu in metle, ki se sam uravnoteži, ki nikoli ne pade na tla. Zahvaljujoč majhni teži rezervoarja za vodo, ki je nameščen v spodnjem delu posode za prah, se Ropo naravno uravnoteži. Potem, ko lahko prah zlahka pometete s pomočjo naravne ustnice, lahko uporabniki metlo in posodo strgajo skupaj in jo odložijo kot eno samo enoto, ne da bi pri tem kdaj padel dol. Sodobna organska oblika želi vnesti preprostost v notranje prostore, funkcija zibljivega veselega mahanja pa namerava zabavati uporabnike med čiščenjem tal.

Fotelj

Baralho

Fotelj Fotelj Baralho ima presenetljiv sodoben dizajn, sestavljen iz čistih oblik in ravnih linij. Izdelan iz pregibov in zvarov na brušeni aluminijasti plošči, ta fotelj izstopa po svojem drznem prileganju, ki izziva trdnost materiala. V enem elementu lahko združuje lepoto, lahkotnost in natančnost linij in kotov.

Vodilna Trgovina

Lenovo

Vodilna Trgovina Cilj Lenovo Flagship Store je izboljšati podobo blagovne znamke tako, da občinstvu ponudi platformo za povezovanje in izmenjavo izkušenj z življenjskim slogom, storitvami in izkušnjami, ustvarjenimi v trgovini. Koncept oblikovanja je zasnovan na podlagi poslanstva, ki je vplival na prehod s proizvajalca računalniških naprav na vodilno blagovno znamko med ponudniki potrošniške elektronike.

Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Zasnova "5 Elemente" je rezultat projekta, kjer je naročnik projektni agenciji zaupal s popolno svobodo izražanja. Vrhunec tega dizajna je rimski znak "V", ki prikazuje glavno idejo izdelka - pet vrst vina, prepletenih v edinstveni mešanici. Poseben papir, ki je bil uporabljen za etiketo, ter strateška namestitev vseh grafičnih elementov spodbudijo potencialnega potrošnika, da vzame steklenico in jo zavrti v svoje roke, se je dotakne, kar zagotovo naredi globlji vtis in postane dizajn bolj v spominu.

Embalaža Brezalkoholnih Pijač

Coca-Cola Tet 2014

Embalaža Brezalkoholnih Pijač Ustvariti serijo pločevinke Coca-Cole, ki širi milijone Tết želja po vsej državi. Za oblikovanje teh želja smo uporabili znak Coca-cole Tlat (lastovka). Za vsako pločevinko je bilo izdelanih in skrbno razporejenih na stotine ročno potegnjenih lastovk, ki so sestavljene iz vrste pomembnih vietnamskih želja. "An" pomeni mir. "Tài" pomeni uspeh, "Lộc" pa blaginja. Te besede se široko izmenjujejo skozi praznik in tradicionalno krasijo Tết okraske.