Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gre Za Stensko Oblogo Wc,

SEREL Purity

Gre Za Stensko Oblogo Wc, Medtem ko Purity WC školjka vstopa v prevlado mehkih prehodov, v okolju pušča tudi preproste in minimalne vetriče. S svojo estetiko ne vpliva samo na uporabnika, ampak se srečuje tudi s čistočo in nedolžnostjo ter spoštuje naravo. Splošen pristop pri zasnovi sedežne prevleke enostavno razstavljivih, zaklepnih mehanizmov toaletnih sedežnih garnitur so funkcijski kontrolni gumbi, ki jih je treba vstaviti v notranji del pokrova sedeža. Gumbi, s katerimi se uporabnik obrne, so nameščeni na območjih, ki jih je najtežje umazati, zato to zagotavlja dodatno prednost glede higiene.

Kopalniški Komplet

FRACTURE

Kopalniški Komplet Edinstven slog keramičnih sanitarij, izjemen dizajn lomljenih steklenih linij Komentar Dekonstruktivizem… Zlom Razkroj celovitosti sestavnih delov konstrukcije, igre na površinah, da se geometrijski elementi oblikovanja, kot so zunanji izdelki, in premikanje dekonstruktivističnega sloga. serija kot primer Fracture Bien's naletela na eno najbolj odmevnih serij.

Omarica Za Večerjo

Baan

Omarica Za Večerjo "baan" je vrsta omare, ki je bila posebej zasnovana za uporabo večerje. Edinstven videz in moč je pripoved, ki je povezana s funkcijo. Obstaja več značilnosti kabinetnih sistemov. Različne funkcije in značilnosti omare, ki jih ločujeta zgodba, kot sta vložek za jedilni pribor in škatla tkiv, predstavljata kamin in dimnik. Nadalje si vinske kozarce predstavlja lestenec, stojalo za posodo pa simbolizira stopnišče. Obstajajo štiri glavne sestavine hiše, s katerimi pripovedujejo ideje.

Očala

Mykita Mylon, Basky

Očala Kolekcija MYKITA MYLON je narejena iz lahkega poliamidnega materiala, ki ima izjemno individualno prilagodljivost. Ta poseben material nastaja plast za plastjo s pomočjo tehnike selektivnega laserskega sintranja (SLS). Z ponovno interpretacijo tradicionalne okrogle in ovalne okrogle oblike panto spektakla, ki je bila modna v tridesetih letih prejšnjega stoletja, model BASKY tej kolekciji spektaklov doda nov obraz, ki je bil prvotno zasnovan za uporabo v športu.

Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" je bil sestavljen z uporabo slik iz starega kataloga brazilskih pisemskih klišejev. Razlog za njegov naslov pa ni le v klišejih, uporabljenih za kompozicijo njegovih ilustracij. Na vsaki strani naletimo na druge vrste brazilskih klišejev: zgodovinske, kot so prihod Portugalcev, katekiziranje domorodnih Indijancev, kavni in zlati ekonomski cikli ... vključuje celo sodobne brazilske klišeje, polne prometnih zamaškov, dolgovi, zaprti kondominiji in odtujenost - upodobljeno v irelevantni sodobni vizualni pripovedi.

Transportno Vozlišče

Viforion

Transportno Vozlišče Projekt je Transport HUB, ki povezuje okoliška urbana naselja v osrčje dinamičnega življenja na enostaven in učinkovit način, ustvarjen z združitvijo različnih prometnih sistemov, kot so železniška postaja, metro postaja, nile paluba in avtobusna postaja poleg drugih storitev za pretvorbo mesto, ki bo katalizator prihodnjega razvoja.