Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke

InterBrasil

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke Navdih za premislek in prenovo blagovne znamke so bile spremembe v modernizaciji in integraciji v kulturi podjetja. Zasnova srca ne bi mogla več biti zunanja blagovni znamki, ampak navdihuje partnerstvo tako z zaposlenimi, kot tudi s kupci. Celostna zveza med ugodnostmi, predanostjo in kakovostjo storitve. Nova oblika je od oblike do barv vključila srce v B in zdravstveni križ v T. Dve besedi, ki sta se na sredini združili, je logotip izgledal kot ena beseda, en simbol, ki združuje R in B v srce.

Oblikovanje Blagovne Znamke

EXP Brasil

Oblikovanje Blagovne Znamke Zasnova blagovne znamke EXP Brasil izhaja iz družbenih načel enotnosti in partnerstva. Priseljevanje mešanice med tehnologijo in dizajnom v njihovih projektih kot v pisarniškem življenju. Element tipografije predstavlja združitev in moč tega podjetja. Dizajn črke X je trden in integriran, vendar zelo lahek in tehnološki. Blagovna znamka predstavlja studijsko življenje z elementi v črkah, tako na pozitivnem kot negativnem prostoru, ki združuje ljudi in oblikovanje, individualno in kolektivno, preprosto s tehnološkim, lahkim in robustnim, profesionalnim in osebnim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bil pot do abstraktnega in tekočega raziskovanja problemov Escape (tema za leto 2019), ki prikazuje spremembe, nove stvari in posledice tega. Vsi vizualni deli so čisti in udobni za gledanje, v nasprotju z neprijetno resničnostjo iz dejanja bega. Dizajn se nenehno spreminja in morfing oblike v animaciji predstavljajo dejanje ponovne prilagoditve, ki ga povzroči nekakšna situacija. Pobeg ima različne pomene, razlage in stališče se razlikuje od igrivega do resnega.

Oglaševanje

Insect Sculptures

Oglaševanje Vsak kos je bil ročno izdelan za ustvarjanje skulptur žuželk, navdihnjenih iz njihovega okolja in hrane, ki jo jedo. Likovna dela so bila uporabljena kot poziv k ukrepanju prek spletne strani Doom, ki tudi identificirajo specifične gospodinjske škodljivce. Elementi, ki so bili uporabljeni za te skulpture, so bili pridobljeni iz smetišč, smetišč, rečnih strug in super tržnic. Ko so vsako žuželko sestavili, so jih fotografirali in retuširali v fotošopu.

Sladoled

Sister's

Sladoled Ta embalaža je zasnovana za podjetje Sisters Ice Cream Company. Oblikovalska ekipa je poskušala uporabiti tri dame, ki spominjajo na proizvajalce tega izdelka, v obliki veselih barv, ki izvirajo iz okusa vsakega sladoleda. V vsakem okusu oblikovanja je oblika las sladoleda uporabljena kot las lika, ki predstavlja zanimivo in novo podobo embalaže za sladoled. Ta oblika je v svoji novi obliki pritegnila veliko pozornosti med svojimi konkurenti in imela veliko prodajo. Zasnova poskuša ustvariti originalno in kreativno embalažo.

Steklenica

Herbal Drink

Steklenica Osnova njihovega koncepta je čustveni element. Razviti koncept poimenovanja in oblikovanja je namenjen kupčevim občutkom in čustvom, služijo namenu, da osebo ustavijo tik ob potrebni polici in jo naredijo iz množice drugih blagovnih znamk. Njihov paket izraža učinke izvlečkov načrta, barvite vzorce, neposredno natisnjene na beli porcelanski steklenici, ki spominja na obliko cvetov. Vizualno poudarja podobo naravnega izdelka.