Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjigarna

Guiyang Zhongshuge

Knjigarna Knjižna trgovina z gorskimi hodniki in stalaktitnimi knjigami z vidiki grota uvaja bralce v svet kraške jame. Na ta način oblikovalska ekipa prinaša fantastično vizualno izkušnjo, hkrati pa širi lokalne značilnosti in kulturo na večje množice. Guiyang Zhongshuge je bila kulturna posebnost in mestna znamenitost v mestu Guiyang. Poleg tega tudi premošča vrzel kulturnega vzdušja v Guiyangu.

Knjigarna

Chongqing Zhongshuge

Knjigarna Oblikovalec je v knjigarno vključil čudovito pokrajino Chongqinga in oblikovalec je ustvaril prostor, v katerem se bodo obiskovalci med branjem počutili kot v očarljivem Chongqingu. Skupno je pet vrst bralnih površin, od katerih je vsaka kot država čudes z značilnostmi. Knjigarna Chongqing Zhongshuge je potrošnikom zagotovila bolj domišljijsko izkušnjo, ki je ne morejo pridobiti s spletnim nakupovanjem.

Vodilna Trgovina

Zhuyeqing Green Tea

Vodilna Trgovina Pitje čaja zahteva tako ugodno okolje kot dobro razpoloženje. Oblikovalec predstavi motiv oblaka in gore na način prostoročnega slikanja s črnilom in v zaprt omejen prostor popestri par čudovitih kitajskih pokrajinskih slik. Oblikovalec je s prilagojenimi nosilci funkcij ustvaril senzorično izkušnjo za potrošnike, kar prinaša ogromen čutni vpliv.

Hotel

Park Zoo

Hotel To je nedvomno hotel, ki temelji na živalski temi. Vendar oblikovalci niso preprosto ustvarili niza čudovitih in gracioznih instalacij v obliki živali, da bi pritegnili veliko pozornosti na zelo konkurenčnem trgu. Oblikovalci prostor so preplavili z globoko ljubeznijo do živali, oblikovalci so hotel spremenili v umetniško razstavo, kjer lahko kupci opazujejo in občutijo resnično stanje, s katerim se soočajo ogrožene živali v sedanjem trenutku.

Plavajoči Spa

Hungarosauna

Plavajoči Spa Pomemben vidik naložbe je načrtovanje, trajnost in razširljivost. Prilagajanje nepričakovanim gospodarskim razmeram. To velja tudi za krajinsko arhitekturo in arhitekturne elemente. Komora z vodno paro, pitna zdravilišča in bazen, ki plavata na površini jezera, zagotavljata novo kakovost savne, ki je lahko le v Hungarosauni. Stavba ima prekrivno lamelirano premostitveno gredo z lesenim stebrskim okvirjem. Na homogen način je v notranjosti in zunaj kip, ki je podoben lesu, prekrit z lesenimi površinami kot drevesno deblo.

Družinski Park

Hangzhou Neobio

Družinski Park Na podlagi prvotne postavitve nakupovalnega središča je bil družinski park Hangzhou Neobio razdeljen na štiri glavna funkcionalna območja, vsaka z več dodatnimi prostori. Takšna razdelitev je upoštevala starostne skupine, zanimanja in vedenja otrok, hkrati pa je kombinirala funkcije za zabavo, izobraževanje in počitek med aktivnostmi staršev-otrok. Z razumnim kroženjem v prostoru je celovit družinski park, ki vključuje zabavne in izobraževalne dejavnosti.