Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Serel Wave

Umivalnik Umivalnik SEREL Wave ima svoje mesto v sodobnih kopalnicah s svojimi nominativnimi linijami, funkcionalnimi rešitvami in impresivno kakovostjo. Umivalnik SEREL Wave; medtem ko s svojo edinstveno obliko sklede spreminja trenutno dojemanje dvojnega umivalnika, vključuje tudi uporabo odraslega in otroka skupaj z njegovo estetsko obliko. Poleg uporabe kot otroškega bazena zagotavlja funkcijo odvajanja in čiščenja čevljev, ki se uporablja v islamski kulturi. Splošni pristop pri oblikovanju umivalnika je modernizem in funkcionalizem. Ta pristop tako pomembno vpliva na oblikovanje.

Kopalniški Komplet

LOTUS

Kopalniški Komplet Razmislek o kopalnicah Lotusovega cvetja ... Kopalnica Lotus je bila izvedena tako, da je navdih oblikovala iz listov cvetja Lotusove Zhou Dunyi, ki poučuje filozofijo Konfucija, je dejal: "Všeč mi je, da cvet Lotusa raste, ko raste v blatu in se nikoli ne umaže", v njegov diskurz. Litovi listi, so sredstva za odstranjevanje umazanije, kot je navedeno tukaj. Listnasta struktura cvetov Lotus je bila posnemana v proizvodnji serije

Notranja Razsvetljava

Jordan Apotheke

Notranja Razsvetljava Funkcionalne svetilke, ki podpirajo izrazno arhitekturo notranjosti lekarne, so po svojem videzu nevsiljive in opozarjajo na njihov učinek svetlobe, namesto na njihovo obliko. Svetilke za osnovno razsvetljavo so bodisi vgrajene v viseče svetilke, ki sledijo obliki pohištva, ali pa so nameščene ob straneh spuščenega stropa in tako ostanejo čim manj navzdol. Tako se lahko uporabniki osredotočijo na stezo svetlobe, ki vodi skozi lekarno, sestavljeno iz ploščic z osvetlitvijo RGB-LED, ki ustrezajo barvi enako dinamično osvetljenih števcev

Gre Za Stensko Oblogo Wc,

SEREL Purity

Gre Za Stensko Oblogo Wc, Medtem ko Purity WC školjka vstopa v prevlado mehkih prehodov, v okolju pušča tudi preproste in minimalne vetriče. S svojo estetiko ne vpliva samo na uporabnika, ampak se srečuje tudi s čistočo in nedolžnostjo ter spoštuje naravo. Splošen pristop pri zasnovi sedežne prevleke enostavno razstavljivih, zaklepnih mehanizmov toaletnih sedežnih garnitur so funkcijski kontrolni gumbi, ki jih je treba vstaviti v notranji del pokrova sedeža. Gumbi, s katerimi se uporabnik obrne, so nameščeni na območjih, ki jih je najtežje umazati, zato to zagotavlja dodatno prednost glede higiene.

Kopalniški Komplet

FRACTURE

Kopalniški Komplet Edinstven slog keramičnih sanitarij, izjemen dizajn lomljenih steklenih linij Komentar Dekonstruktivizem… Zlom Razkroj celovitosti sestavnih delov konstrukcije, igre na površinah, da se geometrijski elementi oblikovanja, kot so zunanji izdelki, in premikanje dekonstruktivističnega sloga. serija kot primer Fracture Bien's naletela na eno najbolj odmevnih serij.

Omarica Za Večerjo

Baan

Omarica Za Večerjo "baan" je vrsta omare, ki je bila posebej zasnovana za uporabo večerje. Edinstven videz in moč je pripoved, ki je povezana s funkcijo. Obstaja več značilnosti kabinetnih sistemov. Različne funkcije in značilnosti omare, ki jih ločujeta zgodba, kot sta vložek za jedilni pribor in škatla tkiv, predstavljata kamin in dimnik. Nadalje si vinske kozarce predstavlja lestenec, stojalo za posodo pa simbolizira stopnišče. Obstajajo štiri glavne sestavine hiše, s katerimi pripovedujejo ideje.