Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Revija

Going/Coming

Revija Glede na idejo o odhodih in prihodih je ta revija na tablah razdeljena na dva dela: Odhod / prihod. Govorimo o evropskih mestih, potovalnih izkušnjah in nasvetih za odhod v tujino. V vsaki izdaji je priložen potni list slavne osebe. Potni list "Republic of Travels" ima osebne podatke o tej osebi in njihov razgovor. Prihaja vse o ideji, da se najboljše potovanje vrača domov. Govori o dekoraciji doma, kuhanju, dejavnostih z našo družino in izdelkih, da bi doma bolje uživali.

Koledar

calendar 2013 “ZOO”

Koledar Živalski vrt je komplet za izdelavo papirja za izdelavo šestih živali, od katerih vsaka služi kot dvomesečni koledar. Imejte zabavno leto s svojim "malim živalskim vrtom"! Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Pohištvo, Ki Se Preoblikuje,

Ludovico

Pohištvo, Ki Se Preoblikuje, Način, ki prihrani prostor, je dokaj izviren, saj ima dva stola popolnoma skrita v notranjosti predala. Ko ste postavljeni znotraj glavnega pohištva, se ne zavedate, da sta predala v resnici dva ločena stola. Lahko imate tudi mizo, ki jo lahko uporabite kot mizo, če jo vzamete iz glavne konstrukcije. Glavna konstrukcija je sestavljena iz štirih predalov in predalnika tik nad zgornjim predalom, v katerega lahko shranite veliko stvari. Glavni material, uporabljen za to pohištvo, beign eucaliptus fingerjoint, je okolju prijazen, neverjetno odporen, trd in ima zelo močno vizualno privlačnost.

Aplikacija Za Uro

Dominus plus

Aplikacija Za Uro Dominus plus na izviren način izraža čas. Kot pike na dominskih kosih predstavljajo tri skupine pik: ure, deset minut in minut. Čas dneva je mogoče prebrati iz barve pik: zelena za AM; rumena za PM. Aplikacija vsebuje časovnik, budilko in zvonjenje. Vse funkcije so krmilne z dotikom diskretnih vogalnih pik. Imel je izvirno in umetniško zasnovo, ki predstavlja dejanski obraz časa 21. stoletja. Zasnovan je v čudoviti simbiozi s kovčki prenosnih naprav Apple. Ima preprost vmesnik z le nekaj potrebnimi besedami za njegovo delovanje.

Kartica Sporočil

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica Sporočil Naj vam komplet za obrt iz živalskega papirja pošlje pomembna sporočila. Vpišite svoje sporočilo v telo in ga nato pošljite skupaj z drugimi deli znotraj ovojnice. To je zabavna sporočilna kartica, ki jo lahko prejemnik sestavi skupaj in prikaže. Vsebuje šest različnih živali: raca, prašič, zebra, pingvin, žirafa in severni jelen. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor.