Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Razstavni Dizajn Multimedijska razstava je bila posvečena 20. obletnici ponovne uvedbe latov v nacionalni valuti. Namen razstave je bil predstaviti okvir trojice, na kateri je temeljil umetniški projekt, in sicer bankovce in kovance, avtorji - 40 izjemnih latvijskih umetnikov različnih ustvarjalnih zvrsti - in njihova umetniška dela. Koncept razstave izvira iz grafita ali svinca, ki je osrednja os svinčnika, običajno orodje za umetnike. Grafitna struktura je bila osrednji oblikovalski element razstave.

Koledar

calendar 2013 “Module”

Koledar Modul je uporaben trimesečni koledar s posameznimi kosi, ki jih je mogoče kombinirati v obliki treh kockastih modulov za zlaganje, tako da jih lahko prosto sestavite po svojih željah. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Aplikacije Za Ure Za Ure

genuse

Aplikacije Za Ure Za Ure Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine so serije urnih programov, posebej izumljenih za napravo I'm Watch. Aplikacije so izvirne, preproste in estetske zasnove, od prihodnjih etničnih preko znanstveno-fantastičnega stila do digitalnega poslovanja. Vsa grafika ura je na voljo v 9 barvah - ustreza barvni kolekciji I Watch. Zdaj je pravi trenutek za nov način prikazovanja, branja in razumevanja našega časa. www.genuse.eu

Predal, Stol In Pisalna Miza

Ludovico Office

Predal, Stol In Pisalna Miza Tako kot pri glavnem pohištvu Ludovico ima tudi ta pisarniška različica obnaulsijo isto načelo, ki skriva poln stol v predalu, pri čemer stol ni opazen in ga vidimo kot del glavnega pohištva. Večina bo mislila, da so stoli še nekaj predalov. Šele ko se potegnemo nazaj, vidimo stol, ki dobesedno izhaja iz tako natrpanega prostora, napolnjenega s predali. Navdih v veliki meri je bil obisk kaste Pittamiglio in vseh njenih simboličnih, skritih sporočil, pa tudi skritih in nepričakovanih vrat ali polnih sob.

Zbirka Urnih Površin

TTMM (after time)

Zbirka Urnih Površin ttmm predstavlja zbirko aplikacij za uro, zasnovano za pametne ure s črno-belimi zasloni s 144 × 168 pik, kot sta Pebble in Kreyos. Tu boste našli 15 modelov preprostih, elegantnih in estetskih aplikacij za uro. Ker so narejene iz čiste energije, so bolj kot duhovi kot resnične stvari. Te ure so najbolj ekonomične in ekološko najbolj prijazne doslej.