Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Magnezijeva Embalaža

Kailani

Magnezijeva Embalaža Dela agencije Arome na področju grafične identitete in umetniške linije za embalažo Kailani temeljijo na minimalnem in čistem dizajnu. Ta minimalizem je v skladu z izdelkom, ki ima samo eno sestavino, magnezij. Izbrana tipografija je močna in tipkana. Karakterizira tako moč mineralnega magnezija kot trdnost izdelka, ki potrošnikom vrača vitalnost in energijo.

Steklenica Vina

Gabriel Meffre

Steklenica Vina Aroma ustvarja grafično identiteto za zbiralno posodo Gabriel Meffre, ki praznuje 80 let. Delali smo na značilni zasnovi 30-ih let, ki jo je grafično simbolizirala ženska s kozarcem vina. Uporabljene barvne plošče so poudarjene z vtiskovanjem in vročo folijo, da se poudari zbiralčeva stran kolekcije.

Embalaža Za Živila

Chips BCBG

Embalaža Za Živila Izziv za uresničitev pakiranja čipov znamke BCBG je bil izvedba serije embalaže v skladu z vesoljem znamke. Embalaža mora biti tako minimalistična kot moderna, obenem pa ima ta umetniški pridih hrustljav in tisto prijetno in simpatično plat, ki prinaša like, narisane s peresom. Aperitiv je svetovalni trenutek, ki ga je treba čutiti na embalaži.

Stopnišče

U Step

Stopnišče U stopnišče stopnišča je tvorjeno s povezovanjem dveh kosov oblikovanih kvadratnih škatel z različnimi dimenzijami. Tako stopnišče postane samonosno pod pogojem, da mere ne presegajo praga. Vnaprejšnja priprava teh kosov zagotavlja udobje pri montaži. Pakiranje in prevoz teh ravnih kosov sta tudi zelo poenostavljena.

Stopnišče

UVine

Stopnišče Uporno spiralno stopnišče z UV-jem je tvorjeno tako, da se izmenično zaklepajo škatlasti profili v obliki črke U in V. Tako stopnišče postane samonosno, saj ne potrebuje osrednjega droga ali oboda. Z modularno in vsestransko strukturo dizajn prinaša enostavnost pri izdelavi, pakiranju, transportu in namestitvi.

Garderoba

Sopron Basket

Garderoba Sopron Basket je profesionalna ženska košarkarska ekipa s sedežem v Sopronu na Madžarskem. Ker gre za eno najuspešnejših madžarskih moštev z 12 pokalnimi državnimi podprvaki in dosegli drugo mesto v evroligi, se je vodstvo kluba odločilo, da bo investiralo v nov kompleks slačilnic, da bo imel precej prestižni objekt do imena kluba, ki ustreza potrebam igralca bolje, motivirajte jih in spodbujajte njihovo enotnost.