Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ravnanje Las

Nano Airy

Ravnanje Las Zračno železo za ravnanje Nano združuje nanokeramične materiale za prevleke z inovativno tehnologijo negativnega železa, ki lase hitro in gladko pripelje v ravno obliko. Zahvaljujoč senzorju magneta na vrhu pokrovčka in ohišju se naprava samodejno izklopi, ko je pokrovček zaprt, kar je varno za prevoz. Kompaktno ohišje z USB polnilnim brezžičnim dizajnom je enostavno shranjevati v torbici in nositi, ženski pa pomaga, da bo elegantno pričesko kadarkoli in kjer koli. Bela in roza barvna shema daje napravi ženstven značaj.

Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluhi sproža pomen izobraževanja in poklicnih izkušenj za skupino gluhih v vzhodni Evropi. Ustvarijo okolje, kjer se lahko strokovnjaki in gluhi študenti srečajo in sodelujejo. Sodelovanje bo naraven način za opolnomočenje in motiviranje gluhih, da postanejo bolj aktivni, dvignejo svoje talente, se naučijo novih veščin in spremenijo.

Torbice

Qwerty Elemental

Torbice Tako kot razvoj oblikovanja pisalnih strojev prikazuje preoblikovanje iz zelo zapletene vizualne oblike v enostavno, geometrijsko obliko s čisto podlogo, je tudi Qwerty-element utelešenje trdnosti, simetrije in preprostosti. Konstruktivni jekleni deli, ki jih izdelujejo različni obrtniki, so značilna vizualna značilnost izdelka, ki daje torbi arhitekturni videz. Bistvena posebnost torbe sta dva ključa za pisalni stroj, ki jih je sama izdelala in sestavila oblikovalka.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Macaroni Club

Kolekcija Ženskih Oblačil Kolekcijo, klub Makaroni, navdihujejo makaroni iz sredine 18. stoletja, ki jih povezujejo z današnjimi logotipi. Makaroni je bil izraz za moške, ki so presegli običajne meje mode v Londonu. Bili so logotip manije 18. stoletja. Ta kolekcija želi prikazati moč logotipa od preteklosti do danes in Macaroni Club kot blagovno znamko ustvari sam. Podrobnosti oblikovanja so navdihnjene iz kostumov Macaroni iz leta 1770, trenutni modni trend pa z izjemnimi volumni in dolžino.

Spletna Stran

Tailor Made Fragrance

Spletna Stran Tailor Made Fragrance je nastala iz izkušenj italijanskega podjetja, specializiranega za razvoj in proizvodnjo primarne embalaže za sektor dišav, nego kože, barvno kozmetiko in domače dišave. Vloga Webgriffe je bila podpirati poslovno strategijo za stranke z oblikovanjem rešitve, ki je bila naklonjena ozaveščenosti o blagovni znamki in uvedbi nove poslovne enote, osredotočena na to, da bi uporabniki lahko ustvarili svoj edinstven in popolnoma prilagojen parfum, sprožila korak v širokem procesu industrijske rasti in segmentacija ponudbe B2B.

Kontrola Kakovosti Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kakovosti Zraka Midea Sensia AQC je inteligenten hibrid, ki domačo notranjost združuje tako z eleganco kot s slogom. Prinaša humanizirano tehnologijo in inovacije s funkcijami, nadzorom čiščenja temperature in kakovosti zraka z razsvetljavo in vazo v dekor prostora. Dobro počutje je doseženo s pomočjo senzorskih tehnologij, ki lahko odčitavajo okolje in ohranjajo lokalno temperaturo in vlažnost v skladu s prejšnjimi nastavitvami, ki jih je izdelal MideaApp.