Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Hiša

VH Green

Hiša Hiša je tako planarna kot stereoskopska, ki ustvarjajo dobro okolje tako za prebivalce kot za mesto. V sončni azijski regiji je Breeze Soleil z uporabo te zelene zelo učinkovit način razmišljanja. Poleti lahko dobite ne le funkcijo senčnika, temveč tudi zaščito zasebnosti, izogibanje uličnemu hrupu in hladilnemu učinku s samodejnim namakanjem.

Cerkev

Mary Help of Christian Church

Cerkev Glede na razširitev katoliške skupnosti in vse večjega števila turistov na otoku Samui, Suratthani. Zunanjost cerkve Marija Pomoč krščanske cerkve je bila zasnovana v kombinirani obliki molijočih se rok, kotnih kril in žarkov Svetega Duha. Notranji prostor, varnost kot v maternici. Z uporabo dolge in ozke svetlobne praznine in velike lahke izolacijske konstrukcije je bilo zgrajeno betonsko krilo, ki teče skozi svetlobno praznino, da ustvari senco, ki se s časom spreminja, vendar ohranja notranje udobje. Čim bolj zmanjšajte simbolično dekoracijo in uporabo naravnega materiala kot ponižni mir med molitvijo.

Stanovanjski Dom

Abstract House

Stanovanjski Dom Rezidenca uporablja moderno estetiko, pri tem pa ohranja osrednje dvorišče, kar prikliče tradicionalno kuvajtsko prakso pri gradnji hiš. Tu lahko rezidenca priznava preteklost in sedanjost, ne da bi se spopadli. Vodna funkcija na stopnicah glavnih vrat se pomika navzven, steklo od tal do stropa ohranja prostore bolj odprte, uporabnikom pa omogoča, da brez napora hodijo med zunanjostjo in znotraj, preteklostjo in sedanjostjo.

Kavč

Shell

Kavč Kavč Shell se je pojavil kot kombinacija obrisa morskih školjk in modnih trendov v posnemanju tehnologije eksoskeleta in 3d tiska. Cilj je bil ustvariti kavč z učinkom optične iluzije. To bi moralo biti lahko in zračno pohištvo, ki bi ga lahko uporabljali tako doma kot na prostem. Za dosego učinka lahkotnosti je bila uporabljena mreža najlonskih vrvi. Tako trdota trupa uravnoteži tkanje in mehkobo silhuetnih linij. Togo podnožje pod kotnimi deli sedeža lahko uporabite kot stranske mize, mehki sedeži in blazine pa dopolnjujejo sestavo.

Restavracija

Chuans Kitchen II

Restavracija Chuan's Kitchen II, ki kot medij jemlje črno lončeno posodo Sichuan Yingjing in izkopane materiale zemlje iz gradnje metrojev, je eksperimentalna restavracija, zgrajena na podlagi sodobnega eksperimenta tradicionalne ljudske umetnosti. S pomočjo meje materialov in raziskovanja sodobne oblike tradicionalne ljudske umetnosti je Infinity Mind po postopku streljanja črne lončene posode Yingjing izvlekel tesnila, ki so jih zavrgli, in jih uporabil kot glavni okrasni element v Chuanovi kuhinji II.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.