Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče

Medieval Rethink

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče Srednjeveški Rethink je bil odgovor na zasebno komisijo za gradnjo kulturnega centra za majhno neobjavljeno vas v provinci Guangdong, ki izvira iz 900 let dinastije Song. Štirinadstropni, 7000 kvadratni kvadratni razvoj, je osredotočen na starodavno kamnino, znano kot kamen Ding Qi, simbol nastanka vasi. Koncept zasnove projekta temelji na predstavitvi zgodovine in kulture starodavne vasi ob hkratnem povezovanju starega in novega. Kulturni center stoji kot reinterpretacija starodavne vasi in preobrazba v sodobno arhitekturo.

Prodajni Center

Feiliyundi

Prodajni Center Dobro oblikovalsko delo bo v ljudeh vzbudilo čustvo. Oblikovalec skoči iz spomina v tradicionalnem slogu in doda novo izkušnjo v veličastni in futuristični vesoljski strukturi. Dvorana za potop z okoljem je zgrajena s skrbnim postavljanjem umetniških instalacij, jasnim gibanjem prostora in dekorativno površino, tlakovano z materiali in barvami. Biti v njej ni samo vrnitev k naravi, ampak tudi koristno potovanje.

Kapuca

Black Hole Hood

Kapuca Ta kapuca, ki sta jo zasnovala navdih za črno luknjo in črvov, naredi izdelek čudovite in moderne oblike, kar vse povzroča čustvena občutja in cenovno ugodna. Med kuhanjem naredi čustvene trenutke in enostavno uporabo. Je lahka, enostavna za namestitev, enostavna za čiščenje in zasnovana za moderne kuhinje na ilandu.

Prodajni Center

HuiSheng Lanhai

Prodajni Center Z oceansko tematiko scenskega oblikovanja obdržite vesoljsko dušo in kvadrat slikovnih pik kot element vizualne komunikacije pustite otrokom v igri, da raziskujejo odkritje učenja in rasti, postanejo jedro primera, prosti pozicioniranje prostora predstavlja fantazijski učinek izobraževanja v zabavi. Od oblike, obsega, barvnega objekta, strukture do psiholoških čutnih izkušenj se koncept prostora nadaljuje in bogati, ko se vsi elementi integrirajo in trčijo.

Zvočnik

Black Hole

Zvočnik Črna luknja je zasnovana na podlagi sodobne inteligentne tehnologije in je prenosni zvočnik Bluetooth. Lahko bi ga povezali s katerim koli mobilnim telefonom z različnimi platformami, na voljo pa je tudi USB vrata za povezavo z zunanjim prenosnim pomnilnikom. Vgrajena luč se lahko uporablja kot namizna luč. Tudi privlačen videz črne luknje omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju.

Prenosni Bluetooth Zvočnik

Black Box

Prenosni Bluetooth Zvočnik To je prenosni zvočnik Bluetooth. Je lahka in majhna ter ima čustveno obliko. Obliko zvočnika Black Box sem oblikoval tako, da sem poenostavil obliko valov. Za poslušanje stereo zvoka ima dva zvočnika, levi in desni. Tudi ta dva zvočnika sta vsak del valovne oblike. Ena je pozitivna oblika vala in ena negativna oblika vala. Za uporabo lahko ta naprava poveže par z drugimi elektronskimi napravami, kot sta mobilni in računalnik prek Bluetooth in predvaja zvok. Prav tako ima skupno rabo baterije. Če sestavite dva zvočnika, se na mizi prikaže črno polje, ko ga ne uporabljate.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.