Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Maska

Billy Julie

Maska Ta zasnova je navdihnjena z mikroizražanjem. Oblikovalec izbere Billyja in Julie za dve vrsti več osebnosti. Zapleteni elementi so ustvarjeni s parametrično prilagoditvijo orientacij lestvice podobne geometrije, ki temelji na zapleteni krivulji s predelnimi stenami. Kot vmesnik in tolmač je ta maska ustvarjena, da bi ljudje preučili lastno vest.

Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Namestitev Teme

Dancing Cubes

Namestitev Teme Ta zasnova interaktivno deluje z modulom, ki je prikazan. To tematsko stojalo je zasnovano s samo-razširjenim mehanizmom za povezovanje šestih ali več kock na povečano enoto v treh pravokotnih smereh. Konfiguracija proste oblike z zarezami naredi povezavo podobno prepletenim plesalcem. Razporeditev majhnih lukenj ustvarja strukturo nastanitve za objekt z linearnimi deli.

Namizna Luč

Moon

Namizna Luč Ta svetloba igra aktivno vlogo, ki spremlja ljudi v delovnem prostoru od jutra do noči. Zasnovan je bil z upoštevanjem delovnega okolja ljudi. Žico lahko priključite na prenosni računalnik ali banko za napajanje. Oblika lune je bila narejena iz treh četrtin kroga kot naraščajoča ikona iz terenske slike iz nerjavečega okvirja. Površinski vzorec Lune spominja na vodnik pristajanja v vesoljskem projektu. Nastavitev je videti kot skulptura podnevi in svetlobna naprava, ki ponoči potolaži napetost dela.

Svetloba

Louvre

Svetloba Luvr luč je interaktivna namizna svetilka, ki jo navdihuje grška poletna sončna svetloba, ki zlahka prehaja iz zaprtih polk skozi Louvres. Sestavljen je iz 20 obročev, 6 plute in 14 iz pleksi stekla, ki z igrivim načinom spreminjajo vrstni red tako, da transformirajo difuzijo, glasnost in končno estetiko svetlobe glede na želje in potrebe uporabnikov. Svetloba prehaja skozi material in povzroča difuzijo, zato se senc na sebi ne pojavlja niti na površinah okoli njega. Obroči z različnimi višinami dajejo priložnost neskončnim kombinacijam, varnim prilagajanjem in popolnemu nadzoru svetlobe.