Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čakalnica In Bivalni Prostor

Light Music

Čakalnica In Bivalni Prostor Armand Graham in Aaron Yassin iz New Yorka s sedežem A + A Studio sta za Light Music želela prostor povezati z dinamično sosesko Adams Morgan v Washingtonu, kjer sta nočno življenje in glasbena scena, od jazza to Go-go na punk rock in elektronika so bili vedno osrednji. To je njihov ustvarjalni navdih; rezultat je edinstven prostor, ki združuje vrhunske digitalne metode izdelovanja s tradicionalnimi obrtnimi tehnikami, da ustvari potopni svet s svojim pulzom in ritmom, ki se pokloni živahni izvirni glasbi DC.

Miza

Codependent

Miza Soodvisna se ukvarja s psihologijo in oblikovanjem, s poudarkom na fizični manifestaciji psihološkega stanja, soodvisnosti. Ti dve prepleteni tabeli se morata med seboj zanašati, da delujeta. Obe obliki ne moreta biti samostojni, vendar skupaj ustvarjata eno funkcionalno obliko. Končna tabela je močan primer, katerega celota je večja od vsote njenih delov.

Komercialna Notranjost

Nest

Komercialna Notranjost Nadstropje delita dva edinstvena strokovnjaka - zagovorniki in arhitekti, ki zahtevajo raznolike hierarhične ukaze. Izbira in podrobnost elementov si je prizadevala ohraniti celoten videz ozemljen, zemeljski in oživiti lokalno umetnost in gradbeni material. Mešanica in uporaba okolju prijaznih materialov, velikost odprtin, so vse skupaj spodbudili s priklicem lokalnega podnebja, da bi ustvarilo prijetno okolje, ki bo ponovno vzbudilo izgubljene prakse in skupaj oblikovalo trajnostno prakso.

Jedilni Pribor

Ingrede Set

Jedilni Pribor Set jedilnega pribora Ingrede je zasnovan tako, da izraža potrebo po popolnosti v vsakdanjem življenju. Komplet za vilice, žlico in nož skupaj z magneti. Jedilni pribor stoji navpično in ustvarja harmonijo mize. Matematične oblike so lahko konstruirale eno tekočo obliko, sestavljeno iz treh različnih kosov. Ta pristop ustvarja nove možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za številne različne izdelke, kot so namizni pribor in drugi pripomočki.

Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Stanovanjski Prototip

No Footprint House

Stanovanjski Prototip NFH je razvit za serijsko proizvodnjo, ki temelji na večjem orodjarju montažnih stanovanjskih tipologij. Za nizozemsko družino na jugozahodu Kostarike je bil zgrajen prvi prototip. Izbrali so dvosobno konfiguracijo z jekleno konstrukcijo in zaključki iz borovega lesa, ki so jo na svoje ciljno mesto odposlali na enem samem tovornjaku. Stavba je zasnovana okoli osrednjega servisnega jedra, da bi optimizirali logistično učinkovitost glede sestavljanja, vzdrževanja in uporabe. Projekt si prizadeva za celostno trajnost glede na njegovo gospodarsko, okoljsko, družbeno in prostorsko uspešnost.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.