Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Drobilnik Papirja

HandiShred

Drobilnik Papirja HandiShred je prenosni ročni drobilnik papirja, ki ne potrebuje zunanjega vira energije. Zasnovan je majhen in čeden, tako da ga lahko odložite na mizo, v predal ali aktovko, ki omogoča preprost dostop do vašega pomembnega dokumenta in kadar koli kjer koli. Ta priročen drobilnik odlično deluje tako, da uniči vse dokumente ali potrdila, da se zasebni, zaupni in osebni podatki hranijo vedno varno.

Interakcijska Tabela

paintable

Interakcijska Tabela Slikanje je večnamenska miza za vsakogar, lahko je navadna miza, risalna miza ali glasbeni inštrument. Lahko uporabite različne vrste barv za barvanje na površini mize, če želite ustvariti glasbo s prijatelji ali družinami, površina pa bo barvna tipala prenesla risbo v melodijo. Obstajata dva načina risanja, ustvarjalno risanje in risanje glasbenih zapisov, otroci lahko narišejo karkoli, kar želijo ustvariti naključno glasbo, ali pa uporabijo pravilo, ki ga oblikujemo, da zapolni barvo na določenem položaju, da bi otroško rimo.

Miza, Trezor, Podstavek

Trifold

Miza, Trezor, Podstavek Oblika Trifolda je seznanjena s kombinacijo trikotnih površin in edinstvenim zaporedjem zlaganja. Ima minimalistično, a zapleteno in kiparsko zasnovo, iz vsakega vidika razkriva edinstveno kompozicijo. Zasnova se lahko prilagodi različnim namenom, ne da bi pri tem ogrozili njeno strukturno celovitost. Trifold je predstavitev digitalnih metod izdelave in uporabe novih proizvodnih tehnologij, kot je robotika. Proizvodni proces je bil razvit v sodelovanju z robotskim podjetjem za izdelavo izdelkov, ki je specializirano za zlaganje kovin s 6-osnimi roboti.

Nakit-Uhani

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Uhani Obstaja en pojav, ki nenehno aretira naše vedenje in nas ustavi na mrtvih. Astrološki pojav sončnega mrka je zaintrigiral ljudi iz najzgodnejših časov človeštva. Od nenadnega zatemnitve neba in zagorelosti sonca je na domišljije vrgla dolga senca strahu, sumničenja in čudenja. Osupljiva narava sončnih mrkov pusti trajen vtis na vse nas. 18K uhani z belim zlatim diamantnim mrkom so bili navdihnjeni s sončnim mrkom 2012. Zasnova poskuša ujeti skrivnostno naravo in lepoto sonca in lune.

Organsko Pohištvo In Kiparstvo

pattern of tree

Organsko Pohištvo In Kiparstvo Predlog predelne stene, ki deli iglavcev neučinkovito uporabljajo; to je vitki del zgornje polovice debla in nepravilno oblikovan del korenin. Pozorna sem bila na organske letne obroče. Prekrivajoči se organski vzorci particije so ustvarili udoben ritem v neorganskem prostoru. Z izdelki, rojenimi iz tega cikla materiala, postanejo organske prostorske smeri za potrošnika. Poleg tega jim edinstvenost vsakega izdelka daje veliko večjo vrednost.