Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Voziček S Hlajenim Sirom

Coq

Voziček S Hlajenim Sirom Patrick Sarran je ustvaril voziček za sira Coq leta 2012. Nenavadnost tega valjanega izdelka vzbudi radovednost dinerjev, a brez napak, to je predvsem delovno orodje. To dosežemo s stilizirano lakirano bukovo strukturo, ki jo kroži cilindrično rdeče lakirano ogrinjalo, ki ga lahko obesimo ob strani, da razkrijemo sortno dozorele sire. Natakar lahko premika voziček, odpre škatlo, izvleče desko, da ustvari prostor za ploščo, vrti ta disk za rezanje kosov sira, natakar lahko postopek razvije v majhen košček performansa.

Ohlajeni Puščavski Voziček

Sweet Kit

Ohlajeni Puščavski Voziček Ta mobilna vitrina za serviranje sladic v restavracijah je bila ustvarjena leta 2016 in je najnovejši kos v seriji K. Dizajn Sweet-Kit izpolnjuje zahteve po eleganci, manevri, volumnu in preglednosti. Mehanizem odpiranja temelji na obroču, ki se vrti okoli akrilnega steklenega diska. Dva oblikovana bukova obroča so vrtenja in tudi ročaji za odpiranje vitrine in premikanje vozička po restavraciji. Te integrirane funkcije pomagajo nastaviti prizorišče storitve in poudariti prikazane izdelke.

Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami

Herbal Tea Garden

Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami Patrick Sarran je leta 2014 ustvaril Zeliščni čajni vrt kot edinstveno postavo za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga. Vodja gostinskih storitev je želel voziček, na katerem bi lahko izvedel čajno slovesnost. Ta zasnova ponovno uporablja kode, ki jih je razvil Patrick Sarran v vozičkih serije K, vključno s vozičkom za sira KEZA in večnamenskim vozičkom Km31, na katerega vpliva kitajska krajinska slika.

Voziček Za Šampanjec

BOQ

Voziček Za Šampanjec BOQ je voziček z ledenimi kopelmi za postrežbo šampanjca na sprejemih. Narejena je iz lesa, kovine, smole in stekla. Krožna simetrija organizira predmete in materiale kot sestavni del zasnove. Standardne piščali so shranjene v vencih, z glavo navzdol, pod pladnjem iz bele smole, zaščitene pred prahom in udarci. Sestavek, skoraj cvetličen, goste vabi, da oblikujejo krog, da poskusijo dragoceno pijačo. Najprej pa je učinkovit nastopni oder za natakarja.

Večplastni Voziček

Kali

Večplastni Voziček Ta stopniški voziček je eden od elementov oblikovalske serije K za blagovno znamko QUISO. Izdelana je iz lepo obdelanega masivnega lesa. Njegova trdna in založena oblika je idealen za serviranje alkohola za mizo v restavraciji. Zaradi varnosti in elegance storitve so kozarci obešeni z blazine, steklenice so imobilizirane z nedrsečo prevleko, industrijska kolesa imajo gladko in tiho kotanje.

Večnamenski Voziček

Km31

Večnamenski Voziček Patrick Sarran je ustvaril Km31 za velik spekter uporabe restavracij. Glavna omejitev je bila večnamenskost. Ta voziček je mogoče uporabiti posamično za serviranje ene mize ali v vrsti z drugimi za bife. Oblikovalec je zasnoval zgibni Krionov vrh, nameščen na istem kolesnem podstavku, ki ga je zasnoval za vrsto vozičkov, kot so KEZA, kasneje Kvin, Zeliščni čajni vrt in Kali, skupaj poimenovani serija K. Krionina trdota je omogočila izbiro popolne svetlobne obdelave, trdnost pa je potrebna za luksuzen obrat.