Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Ska V29

Jedilna Miza Tabela iz masivnega naravnega macesnovega lesa je delala s številčnimi krmilnimi stroji in jo ročno zaključila, posebnost pa je oblika, ki spominja na položaj dreves, porušena z viharjem Vaia, ki je prizadela Dolomite in ki jo predstavljajo same sekire iz masivnega macesna. Ročno polirana površina naredi površino neprozorna in gladka na otip ter izboljša njene žile in oblike. Podstavek iz prašno lakiranega jekla predstavlja borov gozd, preden nevihta preide.

Vinski Kozarec

30s

Vinski Kozarec Vino kozarec iz 30-ih Saara Korppi je posebej zasnovan za belo vino, lahko pa ga uporabljamo tudi za druge pijače. Izdelana je v vroči trgovini s pomočjo starih tehnik pihanja stekla, kar pomeni, da je vsak kos edinstven. Cilj Saara je oblikovati visokokakovostno steklo, ki je videti zanimivo iz vseh zornih kotov in, ko je napolnjeno s tekočino, omogoča, da se svetloba odbija od različnih zornih kotov, kar dodaten užitek pri pitju. Njen navdih za vinsko steklo iz 30-ih izvira iz njene prejšnje zasnove konjaškega kozarca iz 30-ih let, oba izdelka pa imata obliko skodelice in igrivost.

Preproga

Hair of Umay

Preproga Izdelana v starodavni nomadski tehniki, zaščitena z Unescovim seznamom nesnovne kulturne dediščine, ki potrebuje nujno hrambo, ta preproga prinaša najboljše iz volne zaradi gradientnih odtenkov volne in finega ročnega šivanja, ki ustvarja volumetrično teksturo. 100-odstotno ročno izdelana preproga je narejena z uporabo naravnih odtenkov volne in rumenkastim tonom, obarvanimi s čebulno lupino. Zlata nit, ki gre skozi preprogo, naredi izjavo in spominja na lase, ki prosto tečejo po vetru - lase nomadske boginje Umay - zaščitnice žensk in otrok.

Aparat Za Kavo

Lavazza Desea

Aparat Za Kavo Prijazen stroj, zasnovan tako, da ponuja celoten paket italijanske kulture kave: od espressa do pristnega kapučina ali latte. Dotični vmesnik izbire razporedi v dve ločeni skupini - ena za kavo in ena za mleko. Pijače lahko personaliziramo s funkcijami za povečanje temperature in mlečne pene. Potrebna storitev je označena v središču z osvetljenimi ikonami. Stroj je opremljen z namensko stekleno skodelico in uporablja jezik obrazca Lavazza z nadzorovano površino, rafiniranimi detajli in posebno pozornost barvam, materialom in amp; konča.

Aparat Za Kavo

Lavazza Idola

Aparat Za Kavo Popolna rešitev za ljubitelje kave, ki iščejo primerno italijansko espresso doživetje doma. Uporabniški vmesnik, občutljiv za dotik, z zvočnimi povratnimi informacijami ima štiri izbire in funkcijo povečanja temperature, ki ponuja prilagojeno doživetje za vsak okus ali priložnost. Naprava navaja manjkajočo vodo, posodo s polnimi pokrovčki ali potrebo po odstranitvi odstranjevanja vodnega kamna skozi dodatne osvetljene ikone in pladenj za kapljanje. Zasnova s svojim odprtim duhom, kakovostno površino in prefinjenimi podrobnostmi je razvoj uveljavljenega jezika Lavazze.