Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Espresso Stroj

Lavazza Tiny

Espresso Stroj Majhen, prijazen espresso aparat, ki v vaš dom prinese pristno italijansko kavno doživetje. Dizajn je veselo mediteranski - sestavljen iz osnovnih formalnih gradnikov - praznuje barve in uporablja oblikovalski jezik Lavazze pri izoblikovanju in podrobnostih. Glavna lupina je narejena iz enega kosa in ima mehke, a natančno nadzorovane površine. Osrednji greben doda vizualno strukturo, čelni vzorec pa ponavlja vodoravno temo, ki je pogosto prisotna na izdelkih Lavazza.

Kavč

Gloria

Kavč Oblikovanje ni le zunanja oblika, ampak je tudi raziskava notranje strukture, ergonomije in bistva predmeta. V tem primeru je oblika zelo močna sestavina, izdelek pa ji daje posebnost. Prednost Glorije je v tem, da je 100-odstotno prilagodljiv in dodaja različne elemente, materiale in zaključke. Velika posebnost so vsi dodatni elementi, ki jih lahko z magneti dodate na strukturo, kar izdelku daje stotine različnih oblik.

Steklena Vaza

Jungle

Steklena Vaza Navdih narave je predpostavka kolekcije stekla Jungle ustvariti predmete, ki dobivajo svojo vrednost s kakovostjo, oblikovanjem in materialom. Preproste oblike odražajo vedrino medija, hkrati pa so breztežne in močne. Vaze so izpihnjene in ročno oblikovane, podpisane in oštevilčene. Ritem postopka izdelave stekla zagotavlja, da ima vsak predmet v zbirki Jungle edinstveno barvno igro, ki posnema gibanje valov.

Vaza

Rainforest

Vaza Vaze Rainforest so mešanica 3D oblikovanih oblik in tradicionalne skandinavske tehnike pare. Ročno oblikovani koščki imajo izjemno debelo steklo z breztežno lebdečimi barvami. Kolekcija studiomade se zgleduje po kontrastih narave in kako ustvarja harmonijo.

Razsvetljava

Thorn

Razsvetljava Ker je prepričan, da je mogoče v naravi gojiti in razlikovati organske oblike, ne da bi pri tem naključij motili njihovo strukturo in izražanje ter da imajo ljudje nagonsko sorodnost naravnim oblikam, je Yılmaz Dogan dejal, da želi oblikovati Thorn, da odraža rast z oblikami, ki posnemajte naravo brez kakršnih koli omejitev dimenzij pri osvetlitvi. Trn, ki je vir navdiha za naravno vejo trnja; raste v naključni strukturi in je naravni, izpolnjuje različne potrebe in nima omejitve velikosti kot dobra osvetlitev.

Miza

Patchwork

Miza Yılmaz Dogan, ki je začel z mislijo, da bi na namiznem pladnju lahko uporabili različne industrijske materiale, je dejal, da je na vaši mizi oblikoval prilagodljivost, da lahko kadar koli spremenite prilagoditev različnim trendom. Patchwork je s svojim popolnoma lomljivim dizajnom dinamičen dizajn, ki se zlahka prilagaja različnim prostorom kot jedilne in sejne mize.