Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbiranje Pohištva

Phan

Zbiranje Pohištva Kolekcija Phan se zgleduje po posodi Phan, ki je tajska zabojniška kultura. Oblikovalec uporablja strukturo posod Phan za izdelavo strukture pohištva, ki ga naredi močnega. Oblikujte obliko in podrobnosti, ki jo bodo naredili moderno in preprosto. Oblikovalec je za izdelavo zapletenih in edinstvenih detajlov, ki se razlikujejo od drugih, uporabil tehnologijo laserskega reza in kombinacijo zložljive pločevine iz CNC lesa. Površina je zaključena s prašno prevlečenim sistemom, da struktura ostane dolga, močna, vendar lahka.

Zložljivi Stolček

Tatamu

Zložljivi Stolček Do leta 2050 bo dve tretjini zemeljskega prebivalstva živelo v mestih. Glavna ambicija podjetja Tatamu je zagotoviti prilagodljivo pohištvo za ljudi, katerih prostor je omejen, vključno s tistimi, ki se pogosto gibljejo. Cilj je ustvariti intuitivno pohištvo, ki združuje robustnost z ultra tanko obliko. Za razmestitev stolčka je potrebno le eno zvijanje. Medtem ko so vsi tečaji iz trpežne tkanine lahki, lesene strani zagotavljajo stabilnost. Ko je pritisk nanj, se stolček le krepi, saj se njegovi deli zaklepajo, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu mehanizmu in geometriji.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa tka trajnostni rattan v pustovanje in daje izrazito silhueto. Naravni materiali se spoštujejo obrtniške tradicije na Filipinih, ki so jih spremenili za današnji čas. Seznanjen ali uporabljen kot izjava, vsestranskost dizajna omogoča, da se ta stol prilagodi različnim slogom. Ustvari ravnovesje med obliko in funkcijo, milino in močjo, arhitekturo in oblikovanjem, Haleiwa je prav tako udobna in lepa.

Delovna Svetilka

Pluto

Delovna Svetilka Pluton ohranja fokus trdno na slogu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilinder je opremljen z elegantnim ročajem, ki je postavljen nad kotno podlago stativa, kar omogoča lažje pozicioniranje s svojo mehko, a osredotočeno svetlobo z natančnostjo. Njegova oblika je bila navdihnjena s teleskopi, vendar se namesto tega želi osredotočiti na zemljo namesto na zvezde. Izdelan s 3D-tiskanjem z uporabo plastike na koruzni osnovi, je edinstven, ne le za industrijske uporabe 3d tiskalnikov, ampak tudi okolju prijazen.

Svetilka

Mobius

Svetilka Prstan Mobius daje navdih za oblikovanje Mobiusovih žarnic. En trak svetilke ima lahko dve senčni površini (tj. Dvostransko površino), sprednjo in hrbtno stran, ki bosta zadovoljili vsestransko potrebo po razsvetljavi. Njegova posebna in preprosta oblika vsebuje skrivnostno matematično lepoto. Zato bo v domače življenje prinesla več ritmične lepote.

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo

Happy Aquarius

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo Happy Aquarius je varna in dobra oprijem steklenice vode za vse starosti. Ima gladko nasmejano obliko ukrivljenosti in privlačen videz dvostranskih barv, ki predstavlja občutek mladega, energičnega in modnega. Izdelan iz 100% silikona, ki ga je mogoče reciklirati, vzdržuje temperaturno območje 220 stopinj. Od -40 ° C. C, mehčalec ne izluži in ne vsebuje BPA. Mehka površinska prevleka na dotik zagotavlja svilnat občutek, prijazen v oprijem in oprijem. Pomladnost, elastičnost in votla struktura omogočajo, da se steklenica obnese kot ročni prijemal, kot tudi lahka bučnica.