Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namestitev Luči

Linear Flora

Namestitev Luči Linearna flora je navdihnjena s številko "tri" iz bugainvillea, rože okrožja Pingtung. Razen treh cvetnih listov bougainvillea, vidnih od spodaj umetniškega dela, je bilo mogoče različice in večkratnike treh opaziti v različnih vidikih. Da bi proslavili 30. obletnico festivala v Tajvanu, je umetnik oblikovanja razsvetljave Ray Teng Pai povabil oddelka za kulturne zadeve okrožja Pingtung, da ustvari nekonvencionalno svetilko, edinstveno kombinacijo oblike in tehnologije, ki je poslala sporočilo o preoblikovanju dediščine festivala in jo povezuje s prihodnostjo.

Zunanja Svetloba

25 Nano

Zunanja Svetloba 25 Nano je umetniški svetlobni instrument, ki predstavlja efemerno in stalnost, rojstvo in smrt. V sodelovanju s Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, katerega vizija gradi sistematično zanko za recikliranje stekla za trajnostno prihodnost, je 25 Nano izbral relativno krhek mehurček kot medij v nasprotju s trdnim steklom za utelešenje ideje. V instrumentu svetloba utripa skozi življenjske cikle mehurčka, ki v okolico štrlijo mavrične barve in sence, kar ustvarja sanjsko vzdušje okoli uporabnika.

Svetlobna Naloga

Linear

Svetlobna Naloga Tehnika upogiba cevi Linear Light se široko uporablja za izdelavo delov vozila. Kotna črta tekočine je realizirana s preciznim nadzorom tajvanskega proizvajalca, zato imajo najmanj materiala za izdelavo lahke, močne in prenosne linije Linear Light. idealen za osvetlitev katere koli sodobne notranjosti. Uporablja LED čipe, ki se ne dajo utripati, s funkcijo pomnilnika, ki se vklopi ob predhodni nastavljeni glasnosti. Linearna naloga je zasnovana tako, da jo uporabnik enostavno sestavi, sestavljena je iz nestrupenega materiala in je opremljena z ravno embalažo; po svojih najboljših močeh zmanjšati vpliv na okolje.

Delovni Prostor

Dava

Delovni Prostor Dava je razvita za pisarne na odprtem prostoru, šole in univerze, kjer so pomembne mirne in koncentrirane delovne faze. Moduli zmanjšujejo zvočne in vidne motnje. Pohištvo je zaradi svoje trikotne oblike prostorsko učinkovito in omogoča različne možnosti ureditve. Dava materiali so WPC in volna klobučevina, ki sta oba biorazgradljiva. Vtični sistem pritrdi obe steni na mizo in poudarja preprostost v proizvodnji in rokovanju.

Pametno Pohištvo

Fluid Cube and Snake

Pametno Pohištvo Hello Wood je ustvaril linijo pohištva na prostem s pametnimi funkcijami za skupne prostore. Obnavljajoč žanr javnega pohištva so zasnovali vizualno privlačne in funkcionalne inštalacije, ki vključujejo sistem razsvetljave in vtičnice USB, ki zahtevajo integracijo sončnih panelov in baterij. Kača je modularna struktura; njegovi elementi so spremenljivi, da ustrezajo določenemu mestu. Fluid Cube je fiksna enota s steklenim vrhom s sončnimi celicami. Studio verjame, da je namen oblikovanja spremeniti izdelke vsakodnevne uporabe v ljubeče predmete.

Jedilna Miza

Augusta

Jedilna Miza Augusta interpretira klasično jedilno mizo. Zdi se, da generacija pred nami izgleda, da raste iz nevidnega korena. Noge mize so usmerjene v to skupno jedro in segajo do namizja, ki se ujema s knjigo. Trden evropski orehov les je bil izbran zaradi njegovega pomena modrosti in rasti. Les, ki ga proizvajalci pohištva običajno zavržejo, se uporablja za svoje izzive. Vozli, razpoke, tresenje vetra in edinstveni vrtinci pripovedujejo zgodbo o življenju drevesa. Edinstvenost lesa omogoča, da se ta zgodba živi v kosu pohištva družinske dediščine.