Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zvočnik

Sperso

Zvočnik Sperso izhaja iz dveh besed Sperm in Sound. Posebna oblika steklenega mehurčka in zvočnika v svoji jami na glavi se nanaša na občutek moškosti in globokega prodiranja zvoka okoli okolja, prav tako kot ogenj moške sperme v jajčniki med parjenjem. Cilj je ustvariti močan in kakovosten zvok v okolju. Brezžični sistem omogoča uporabniku, da prek Bluetooth poveže svoj mobilni telefon, prenosni računalnik, tablične računalnike in druge naprave. Ta stropni zvočnik se lahko posebej uporablja v dnevni sobi, spalnici in sobi za TV.

Stolček

Ane

Stolček Stol Ane ima trdne lesene letvice iz lesa, ki izgledajo skladno, vendar neodvisno od lesenih nog nad jeklenim okvirjem. Oblikovalec navaja, da je sedež, ročno izdelan iz certificiranega okolju prijaznega lesa, oblikovan z edinstveno uporabo več kosov ene oblike lesa, ki so postavljeni in razrezani na dinamičen način. Ko sedite na stolčku, se rahlo dviganje kota proti hrbtu in koti na straneh odvrnejo tako, da zagotavljajo naraven udoben sedeč položaj. Stolček Ane ima ravno pravšnjo stopnjo zapletenosti, da ustvari eleganten zaključek.

Kavni Set

Riposo

Kavni Set Oblikovanje te storitve sta navdihnili dve šoli iz zgodnjega 20. stoletja nemški Bauhaus in ruska avantgarda. Stroga ravna geometrija in dobro premišljena funkcionalnost popolnoma ustreza duhu manifestov iz tistih časov: "kar je priročno, je lepo". Ob istem sodobnem trendu oblikovalec v tem projektu združuje dva kontrastna materiala. Klasični porcelan iz belega mleka dopolnjujejo svetli pokrovi iz plute. Funkcionalnost zasnove podpirajo preprosti, priročni ročaji in splošna uporabnost obrazca.

Pohištvo Plus Ventilator

Brise Table

Pohištvo Plus Ventilator Brise Table je zasnovan z občutkom odgovornosti za podnebne spremembe in željo po uporabi ventilatorjev in ne klimatskih naprav. Namesto da piha močan veter, se osredotoča na počutje s kroženjem zraka tudi po izklopu klimatske naprave. Z Brise Table lahko uporabniki popustijo vetrič in hkrati uporabijo kot stransko mizo. Prav tako dobro prežema okolje in naredi prostor lepši.

Kavna Miza

Cube

Kavna Miza Dizajn je bil navdihnjen z geometrijskimi skulpturami Golden Ratio in Mangiarotti. Obrazec je interaktiven in uporabniku ponuja različne kombinacije. Zasnova je sestavljena iz štirih miz z različnimi velikostmi in pouf, obložen okoli kocke oblike, ki je osvetljevalni element. Elementi zasnove so večnamenski za potrebe uporabnika. Izdelek je izdelan iz korianskega materiala in vezanega lesa.

Stolček

Ydin

Stolček Ydin stolček lahko namestite sami, brez uporabe posebnih orodij, zahvaljujoč preprostemu sistemu zaklepanja. Štiri identična stopala so postavljena v določenem vrstnem redu in betonski sedež, ki deluje kot temeljni kamen, ohranja vse na svojem mestu. Stopala so narejena iz odpadnega lesa proizvajalca stopnic, ki ga je enostavno obdelati z uporabo tradicionalnih tehnik obdelave lesa in na koncu naoljeno. Sedež je preprosto oblikovan iz trajnega UHP betona ojačanega z vlakni. Samo 5 nesorazmernih delov, ki jih je treba pakirati ravno in pripravljeni za odpremo končnim kupcem, je še en argument trajnosti.