Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zvočnik

Black Hole

Zvočnik Črna luknja je zasnovana na podlagi sodobne inteligentne tehnologije in je prenosni zvočnik Bluetooth. Lahko bi ga povezali s katerim koli mobilnim telefonom z različnimi platformami, na voljo pa je tudi USB vrata za povezavo z zunanjim prenosnim pomnilnikom. Vgrajena luč se lahko uporablja kot namizna luč. Tudi privlačen videz črne luknje omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju.

Prenosni Bluetooth Zvočnik

Black Box

Prenosni Bluetooth Zvočnik To je prenosni zvočnik Bluetooth. Je lahka in majhna ter ima čustveno obliko. Obliko zvočnika Black Box sem oblikoval tako, da sem poenostavil obliko valov. Za poslušanje stereo zvoka ima dva zvočnika, levi in desni. Tudi ta dva zvočnika sta vsak del valovne oblike. Ena je pozitivna oblika vala in ena negativna oblika vala. Za uporabo lahko ta naprava poveže par z drugimi elektronskimi napravami, kot sta mobilni in računalnik prek Bluetooth in predvaja zvok. Prav tako ima skupno rabo baterije. Če sestavite dva zvočnika, se na mizi prikaže črno polje, ko ga ne uporabljate.

Prodajni Center

Ad Jinli

Prodajni Center S tem projektom so prenovili stare stavbe v mestni parceli in dali novo funkcionalno poslanstvo stavbam, da izpolnjujejo nove funkcionalne zahteve. Oblikovalci poskušajo ljudi spodbuditi k sprejemanju modernega sloga v štiristežnem mestu od preobrazbe fasade do oblikovanja notranje opreme, da se zagotovi celovitost izvajanja projekta.

Prenosni Zvočnik

Seda

Prenosni Zvočnik Seda je osnovna funkcionalna naprava za obveščevalno tehnologijo. Držalo za pisalo v sredini je organizator prostora. Tudi digitalne funkcije, kot so vrata USB in povezava Bluetooth, omogočajo prilagoditev uporabe prenosnega predvajalnika in zvočnika z domačim območjem. Svetlobna palica, vdelana v zunanje telo, deluje kot namizna luč. Tudi privlačen videz razkošja omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju. Prav tako je uporaba prostora na boljši način ena bistvenih lastnosti Seda.

Pisarna

Phuket VIP Mercury

Pisarna Na podlagi teme odprtosti in poglobljenega raziskovanja blagovne znamke je raziskal zasnovo in ustvaril vizualno integracijo vizualne razširljivosti in zgodbe blagovne znamke s planetom kot glavnim ustvarjalnim elementom. Načrt je rešil naslednje tri težave z novimi vizualnimi razmišljanji: Ravnotežje odprtosti in funkcij prostora; Delitev in kombinacija funkcionalnih področij prostora; Pravilnost in sprememba osnovnega prostorskega sloga.

Spletna Stran

Travel

Spletna Stran Zasnova je uporabila minimalističen slog, da ne bi preobremenili uporabniške izkušnje z nepotrebnimi informacijami. Prav tako je zelo težko uporabiti minimalističen slog v potovalni industriji, saj mora vzporedno s preprostim in jasnim dizajnom uporabnik dobiti popolne informacije o svojih potovanjih in tega ni enostavno kombinirati.