Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je v tem edinstvenem umetniškem delu uporabila estonske časopise iz leta, ko je bil avtomobil prvotno izdelan leta 1973. Rumene časopise v Narodni knjižnici so fotografirali, očistili, prilagodili in uredili za uporabo v projektu. Končni rezultat je bil natisnjen na posebnem materialu, ki se uporablja na avtomobilih in traja 12 let, prijava pa je trajala 24 ur. Free Estonian je avtomobil, ki pritegne pozornost, obdaja ljudi s pozitivno energijo in nostalgičnimi otroškimi čustvi. Vsi vabijo radovednost in angažiranost.

Konjeniški Kompleks

Emerald

Konjeniški Kompleks Holistični arhitekturni in prostorski projekti, ki združujejo vseh šest stavb, razkrivajo funkcionalno identiteto vsake. Razširjene fasade aren in hlevov, usmerjene v upravno sestavljeno jedro. Šeststranska zgradba kot kristalna mreža leži v lesenem okvirju kot v ogrlici. Stenski trikotniki, okrašeni z razprševanjem stekla kot smaragdni detajli. Ukrivljena bela konstrukcija poudarja glavni vhod. Fasadna mreža je tudi del notranjega prostora, kjer je okolje zaznano s prozornim spletom. Notranjost nadaljuje temo lesenih konstrukcij z uporabo lestvice elementov v bolj sorazmernem človeškem merilu.

Zvočniški Orkester

Sestetto

Zvočniški Orkester Orkestrska zasedba zvočnikov, ki igrajo skupaj kot pravi glasbeniki. Sestetto je večkanalni avdio sistem za predvajanje posnetkov posameznih instrumentov v ločenih zvočnikih različnih tehnologij in materialov, namenjenih posebnemu primeru zvoka, med čistim betonom, odmevnimi lesenimi deskami in keramičnimi rogovi. Mešanje skladb in delov se vrne, da je fizično na mestu poslušanja, kot na pravem koncertu. Sestetto je komorni orkester posnete glasbe. Sestetto neposredno proizvajata oblikovalca Stefano Ivan Scarascia in Francesco Shyam Zonca.

Kavarna

Perception

Kavarna Ta majhna topla lesena kavarna se nahaja na vogalu križišča v mirni soseski. Centralizirano območje odprte priprave obiskovalcem povsod, kjer je sedež ali miza v kavarni, ponuja čiste in obsežne izkušnje z izvajanjem bariste. Stropni objekt, imenovan "Senčenje drevesa", se začne na zadnji strani pripravljalnega območja in pokriva območje strank, da ustvari celotno vzdušje te kavarne. Obiskovalcem daje nenavaden prostorski učinek in postane tudi medij za ljudi, ki se želijo z okusi kave izgubiti v mislih.

Javni Zunanji Vrtni Stol

Para

Javni Zunanji Vrtni Stol Para je komplet javnih zunanjih stolov, namenjenih zagotavljanju omejene prilagodljivosti v zunanjih okoljih. Komplet stolov, ki ima edinstveno simetrično obliko in popolnoma odstopa od neločljivega vizualnega ravnovesja običajnega oblikovanja stolov. Ta preprost stolp je navdihnjen s preprosto obliko kladiva, drzen, sodoben in pozdravlja interakcijo. Para A s težkim uteženim dnom podpira vrtenje 360 okoli svoje osnove, Para B pa dvosmerno obračanje.

Miza

Grid

Miza Mreža je miza, zasnovana iz mrežnega sistema, ki je bil navdihnjen s tradicionalno kitajsko arhitekturo, kjer se vrsta lesene konstrukcije, imenovane Dougong (Dou Gong), uporablja v različnih delih stavbe. Z uporabo tradicionalne lesene strukture lesa je sestavljanje mize tudi proces učenja o strukturi in doživljanja zgodovine. Nosilna konstrukcija (Dou Gong) je izdelana iz modularnih delov, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in jih je treba shraniti.