Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namestitev Okvirja

Missing Julie

Namestitev Okvirja Ta zasnova predstavlja namestitev okvirja in vmesnik med notranjimi in zunaj ali lučmi in sencami. To daje izraz, medtem ko ljudje, ki gledajo izven okvira, čakajo, da se nekdo vrne. Različne vrste in velikosti steklenih kroglic se uporabljajo kot simbol želja in solz, da nakažejo čustvo, ki se lahko skriva v notranjosti. Jekleni okvir in škatle definirajo mejo čustev. Čustvo, ki ga daje človek, se lahko razlikuje od tega, kako ga zaznava, tako kot so slike v kroglah na glavo.

Čajni Set

Vapor Breeze

Čajni Set Lonček za čaj je škatla, ki vsebuje vesolje bistva, ki čaka, da se sprosti. Če pogledate v odprtino, lahko najdete strukturo dinamičnih kanalov, ki so vmesni znotraj parov. Struktura se odraža tudi na koži zunaj. Celotno telo ponazarja bistvo, s katerim lahko ljudje vsak dan vizualizirajo in uživajo.

Stojalo Za Rože

Eyes

Stojalo Za Rože Oči je stojalo za rože za vse priložnosti. Ovalno telo je pozlačeno z nepravilnimi odprtinami kot človeške oči, ki v materi naravi vedno iščejo čudovite stvari. Stojalo se obnaša kot filozof. Neguje naravne lepote in prikazuje ves svet zate, preden ga ali potem, ko ga prižgeš.

Maska

Billy Julie

Maska Ta zasnova je navdihnjena z mikroizražanjem. Oblikovalec izbere Billyja in Julie za dve vrsti več osebnosti. Zapleteni elementi so ustvarjeni s parametrično prilagoditvijo orientacij lestvice podobne geometrije, ki temelji na zapleteni krivulji s predelnimi stenami. Kot vmesnik in tolmač je ta maska ustvarjena, da bi ljudje preučili lastno vest.

Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.