Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Chromosome X

Jedilna Miza Jedilna miza, zasnovana tako, da nudi sedeže za osem ljudi, ki se medsebojno premikajo po strelih. Zgoraj je abstraktni X, sestavljen iz dveh različnih kosov, poudarjenih z globoko črto, medtem ko se isti izvleček X odraža na tleh z osnovno strukturo. Bela struktura je sestavljena iz treh različnih kosov za enostavno sestavljanje in prevoz. Poleg tega je bilo izbrano kontrast furnirja iz tikovinega vrha in bele barve za osnovo, da spodnji del osvetli, s čimer je večji poudarek na nepravilno oblikovanem vrhu, kar daje namig za drugačno interakcijo uporabnikov.

Optična Namestitev

Opx2

Optična Namestitev Opx2 je optična instalacija, ki raziskuje simbiotični odnos med naravo in tehnologijo. Razmerje, v katerem vzorci, ponavljanje in ritem opisujejo tako naravne tvorbe kot tudi delovanje računskih procesov. Namestitvena geometrija, trenutna motnost in / ali gostota so podobni pojavu vožnje po koruznem polju ali razloženo s tehnologijo ob gledanju binarne kode. Opx2 gradi kompleksno geometrijo in izziva dojemanje prostornine in prostora.

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Unite 401

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje Združi 401: popoln duo za izobraževanje. Pogovorimo se o timskem delu. Unite 401 je z neverjetno vsestransko zasnovo 2 v 1 idealna študentska naprava za sodelovalna učna okolja. Kombinacija tabličnega računalnika in prenosnega računalnika prinaša najmočnejšo mobilno rešitev za izobraževanje, ki jo omogoča najbolj varna zasnova mgseries po najbolj pametni ceni.

Pisarniški Mali Obseg

Conceptual Minimalism

Pisarniški Mali Obseg Notranja zasnova je črtana do estetskega, a vendar ne funkcionalnega minimalizma. Prostor odprtega načrta je poudarjen s čistimi črtami, velikimi zastekljenimi odprtinami, ki omogočajo veliko naravne dnevne svetlobe, ki liniji in ravnini omogočata, da postaneta osnovni strukturni in estetski element. Pomanjkanje pravih kotov je določilo potrebo po bolj dinamičnem pogledu na prostor, izbira svetle barvne palete v kombinaciji z materialno in teksturno raznolikostjo pa omogoča enotnost prostora in funkcije. Nedokončani betonski zaključki se dvigajo na stene, da dodajo kontrast med belo-mehko in grobo-sivo.

Vrt

Tiger Glen Garden

Vrt Vrt Tiger Glen je kontemplativni vrt, zgrajen v novem krilu Johnsonovega muzeja umetnosti. Navdihuje jo kitajska prispodoba, imenovana Three Laughhers of the Tiger Glen, v kateri trije moški premagajo svoje sektaške razlike, da bi našli enotnost prijateljstva. Vrt je bil zasnovan v strogem slogu, poimenovanem karesansui v japonščini, v katerem je ustvarjena podoba narave z razporeditvijo kamnov.

Kreativno Preoblikovanje

Redefinition

Kreativno Preoblikovanje Projekt je bil namenjen ohranjanju gorskega konteksta, ne da bi pri tem spomnil na kmečke spomine na prevladujoče tipologije gorskih stanovanj. Vključevala je večjo prenovo značilne planinske hiše. Vse bi izdelali na kraju samem, pri čemer bi kot osnovne materiale uporabljali kovinske, borovega lesa in mineralne agregate, človeško delo in strokovno znanje. Glavna ideja je bila omogočiti predmetom, da dobijo uporabno in sentimentalno vrednost, potem ko se jim bodo lastniki zdeli uporabni in poznani, pa tudi oblikovanje s preoblikovalno močjo materialov.