Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je združil vse svoje vrhunske tehnologije in modrosti, notranje materiale vrhunske kakovosti in umetnost japonske izdelave (v japonskem jeziku MONOZUKURI) in ustvaril luksuzno limuzino neprimerljive kakovosti - novo CIMA, Nissanovo samotno vodilno vozilo.・ Ta brošura je zasnovana ne le za prikaz lastnosti izdelkov CIMA, temveč tudi za to, da bi občinstvo Nissan prepričalo v zaupanje in ponos v svojo izdelavo.

Oblikovanje Embalaže Žvečilnih Gumijev

ZEUS

Oblikovanje Embalaže Žvečilnih Gumijev Oblikovanje embalaže za žvečilni gumi. Koncept te zasnove je "spodbujanje občutljivosti". Cilji izdelkov so moški v svojih dvajsetih in tisti inovativni modeli jim pomagajo, da izdelke naberejo v trgovinah nagonsko. Glavni vizualni deli izražajo spektakularen pogled na naravni pojav, ki se pridruži vsakemu okusu. THUNDER SPARK za dober in naelektren okus, SNOW STORM za zamrzovanje in močan hladilni okus ter RAIN SHOWER za aromo vlažnega, sočnega in vodnega občutka.

Fotokromna Zgradba Nadstreška

Or2

Fotokromna Zgradba Nadstreška Or2 je streha, ki reagira na sončno svetlobo. Poliggonski segmenti površine reagirajo na ultra vijolično svetlobo, kar preslika položaj in intenzivnost sončnih žarkov. Ko so v senci, so segmenti Or2 prosojno bele barve. Ko pa jih sončna svetloba zadeva, postanejo obarvani in preplavijo prostor spodaj z različnimi odtenki svetlobe. Čez dan Or2 postane senčilna naprava, ki pasivno nadzira prostor pod njo. Or2 se ponoči prelevi v ogromen lestenec, ki širi svetlobo, ki jo podnevi zbirajo integrirane fotovoltaične celice.

Nalepka Penečega Vina In Embalaže

Il Mosnel QdE 2012

Nalepka Penečega Vina In Embalaže Tako kot je jezero Iseo brizgalo po bregovih Franciacorte, tako penina zmoči stranice kozarca. Koncept je grafična prenova oblike jezera in izraža vso moč rezervoarja, ki se vlije v kristalni kozarec. Elegantna in živahna nalepka, uravnotežena v svoji grafiki in barvah, je drzna rešitev s prozornim polipropilenom in popolnoma vročim tiskom na zlato folijo, da daje nove občutke. Izlivanje vina je poudarjeno na škatli, kjer se okoli škatlice ovije grafika: preprosta in udarna, sestavljena iz dveh elementov slive et tiroir.

Vizualna Identiteta

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualna Identiteta Le Coffret je očarljiva dizajnerska nočitev in zajtrk v središču Valle d'Aosta. Projekt je bil zasnovan v popolnem spoštovanju pristnega sloga: zato so kamnite stene, leseni tramovi in starinsko pohištvo. Krog, ki simbolizira nebo nad trikotnikom, ki predstavlja goro, kjer se nahaja B&B, od ideje o vzponu človeka v nebo. Pisava Onciale, spremenjena v sodobni različici, da se spomni na keltski izvor doline, pravilno uravnava in podpira močan in pomemben simbol, da se končno dobi logotip, ki ga je enostavno prepoznati in zlahka ujeti v oko.

Umetnost Naslovnice Albuma

Haezer

Umetnost Naslovnice Albuma Haezer je znan po trdnem bas zvoku, epike pa z dobro poliranimi učinki. To je vrsta zvoka, ki se sliši zgolj kot prava plesna glasba, toda ob natančnejšem pregledu ali poslušanju boste v končnem izdelku začeli odkrivati več plasti frekvenc. Za kreativni koncept in izvedbo je bil izziv simulirati zvočno izkušnjo, imenovano Haezer. Slog umetniškega dela sploh ni tipičen plesni glasbeni slog, zato je Haezer postal svoj žanr.