Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

N&E Audio

Logotip Med postopkom preoblikovanja logotipa N&E N, E predstavlja ime ustanoviteljev Nelson in Edison. Tako je integrirala znake N&E in zvočno valovno obliko, da je ustvarila nov logotip. Ročno oblikovan HiFi je edinstven in profesionalen ponudnik storitev v Hong Kongu. Pričakovala je, da bo predstavila vrhunsko profesionalno blagovno znamko in ustvarila zelo relevantno industrijo. Upa, da bodo ljudje lahko razumeli, kaj je logotip pomenil, ko ga pogledajo. Cloris je dejal, da je izziv pri ustvarjanju logotipa lažje prepoznavanje likov N in E brez uporabe preveč zapletene grafike.

Spletna Stran

Upstox

Spletna Stran Upstox je predhodno hčerinsko podjetje RKSV spletna platforma za trgovanje z zalogami. Izstopajoči izdelki, namenjeni prodajalcem in laikom, je skupaj s svojo platformo za učenje proste trgovine eden najmočnejših USP-jev Upstoxa. Celotna strategija in blagovna znamka je bila zasnovana v fazi oblikovanja v studiu Lollypop. Poglobljeni konkurenti, uporabniki in tržne raziskave so pomagali pri zagotavljanju rešitev, ki so ustvarile diskretno identiteto spletnega mesta. Oblikovanja so bila interaktivna in intuitivna z uporabo ilustracij, animacij in ikon po meri, ki pomagajo razbiti monotonost spletnega mesta, ki ga poganjajo podatki.

Spletna Aplikacija

Batchly

Spletna Aplikacija Platforma, ki temelji na paketu SaaS, strankam Amazon Web Services (AWS) omogoča znižanje stroškov. Oblikovanje spletnih aplikacij v izdelku je edinstveno in privlačno, saj uporabniku omogoča izvajanje različnih funkcij na isti točki, ne da bi zapustil stran, poleg tega pa namerava upraviteljem omogočiti ogled vseh podatkov, ki so pomembni. Poudarek je bil tudi na predstavitvi izdelka prek njegovega spletnega mesta in je bil zasnovan tako, da je v prvih petih sekundah sporočil svoj USP. Barve, uporabljene v tem dokumentu, so živahne, ikone in ilustracije pa pomagajo, da je spletno mesto interaktivno.

Podelitev Nagrad

Awards show

Podelitev Nagrad Ta slavnostna faza je bila zasnovana z edinstvenim videzom in je zahtevala prožnost pri predstavitvi glasbene oddaje in več različnih podelitev nagrad. Komadi so bili osvetljeni v notranjosti, da bi prispevali k tej fleksibilnosti in so vključili leteče elemente kot del kompleta, ki so bili leteli med predstavo. To je bila predstavitev in letna podelitev priznanj neprofitni organizaciji.

Steklenica

North Sea Spirits

Steklenica Dizajn plastenke North Sea Spirits je navdihnjen z edinstveno naravo Sylta in vključuje čistost in bistrino tega okolja. V nasprotju z drugimi steklenicami so North Sea Spirts v celoti prekrite z barvnim površinskim premazom. Logotip vsebuje Stranddistel, cvet, ki obstaja samo v Kampenu / Syltu. Vsak od 6 okusov je določen z eno barvo, vsebnost 4 mešane pijače pa je enaka barvi steklenice. Prevleka površine prinese mehko in toplo roko, teža pa poveča zaznavanje vrednosti.

Vinil Plošča

Tropical Lighthouse

Vinil Plošča Zadnji 9 je glasbeni blog brez žanrskih omejitev; njegova značilnost je kapljica oblike in povezava med vizualno komponento in glasbo. Zadnjih 9 producira glasbene kompilacije, od katerih vsaka vsebuje glavno glasbeno temo, ki se odraža v vizualnem konceptu. Tropski svetilnik je 15. kompilacija serije. Projekt so navdihnili zvoki tropskega gozda, glavni navdih pa je glasba umetnika in glasbenika Mtendere Mandowa. Ovitek, promocijski video in embalaža iz vinilnih plošč so bili zasnovani v okviru tega projekta.