Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji na kombinaciji materialnih in nematerialnih komponent, ki skupaj ustvarjajo medijsko platformo. Za sredinsko točko te platforme je značilna prevelika posoda kot simbol abstraktnega alkemičnega peharja, nad katerim je projiciran holografski diagram plavajoče verige DNA. Ta hologram DNK, ki v resnici predstavlja slogan »Obljuba za življenje«, se počasi vrti in nakazuje na lažje življenje človeškega organizma brez simptomov. Vrteči se hologram DNK ne predstavlja le pretoka življenja, ampak tudi razmerje med svetlobo in samim življenjem.

Koledar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Koledar Botanično življenje je koledar, ki v enem listu poudarja lepo življenje rastlin. Odprite list in ga postavite na podlago, da uživate v različnih rastlinskih pojavnih oknih. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Koledar

Meet the Chef

Koledar Kako lahko korporativni koledar prinese več podjetij v tajskih lokalnih restavracijah? Kaj pa ustvarjanje večjega sodelovanja s koledarjem s pomočjo QR kode, če si želite ogledati video posnetke s skrivnimi recepti 12 podpisnih jedi 12 tajskih lokalnih restavracij. Posnetki bodo naloženi na spletna mesta družbenega omrežja za enostavno skupno rabo. Več ogledov bo pripomoglo k boljši znanosti restavracij in lahko vodi do večje prodaje. Tako lahko posamezni lokalni podjetniki stojijo sami, vodijo svoje izbrano podjetje, ne da bi jim bilo treba zapustiti rodni kraj.

Kartica Sporočil

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica Sporočil Listi so kartice z sporočili s pop-up motivi list. Osvetlite svoja sporočila z izrazitim pridihom sezonske zelene barve. Prihaja v kompletu štirih različnih kartic s štirimi ovojnicami. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Broška

Chiromancy

Broška Vsaka oseba je edinstvena in izvirna. To je razvidno tudi po vzorcih na prstih. Tudi narisane črte in znaki naših rok so precej izvirni. Poleg tega ima vsaka oseba vrsto kamnov, ki so jim po kakovosti blizu ali povezani z osebnimi dogodki. Vse te lastnosti dajo razmišljujočemu opazovalcu toliko poučnega in privlačnega, da omogoča ustvarjanje personaliziranega nakita na podlagi teh linij in znakov posameznih stvari. Tovrstni okraski in nakit - tvorijo vašo osebno umetniško kodo

Koledar

Calendar 2014 “ZOO”

Koledar Komplet za papir za obrt ZOO je enostavno sestaviti. Ni potrebno lepilo ali škarje. Sestavite z namestitvijo delov z isto oznako. Vsaka žival bo dvomesečni koledar. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.