Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni izdelek na dotik z zaslonom na dotik za programiranje in umerjanje vseh digitalnih tahografov, vgrajenih v gospodarska vozila. Zaradi hitrosti in enostavne uporabe Optimo združuje brezžično komunikacijo, podatke o izdelkih in številne različne senzorske povezave v prenosno napravo za uporabo v kabini vozila in delavnici. Zasnovan za optimalno ergonomijo in prožno pozicioniranje, njegov nalogo usmerjen vmesnik in inovativna strojna oprema močno izboljša uporabniško izkušnjo in prevzame programiranje tahografa v prihodnost.

Organsko Oljčno Olje

Epsilon

Organsko Oljčno Olje Oljčno olje Epsilon je omejena izdaja iz ekoloških nasadov oljk. Celoten postopek proizvodnje poteka ročno, po tradicionalnih metodah, oljčno olje pa stekleničimo nefiltrirano. Zasnovali smo to embalažo, da bi zagotovili, da bo potrošnik občutljive sestavine visoko hranljivega izdelka prejel iz mlina brez kakršnih koli sprememb. Uporabljamo steklenico Quadrotta, zaščiteno z ovojem, vezano z usnjem in postavljeno v ročno izdelano leseno škatlo, zatesnjeno s tesnilnim voskom. Tako potrošniki vedo, da je izdelek prišel neposredno iz mlina brez kakršnega koli posredovanja.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.

Sistem Za Nadzor Ladij

GE’s New Bridge Suite

Sistem Za Nadzor Ladij GE modularni sistem za nadzor ladij je zasnovan tako, da ustreza tako velikim kot lahkim plovilom, saj omogoča intuitiven nadzor in jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, krmilni sistemi motorja in nadzorne naprave omogočajo natančno manevriranje ladij v zaprtih prostorih, hkrati pa zmanjšujejo obremenitev upravljavca, saj se zapleteni ročni krmilniki zamenjajo z novo tehnologijo zaslona na dotik. Prilagodljiv zaslon zmanjšuje odboje in optimizira ergonomijo. Vse konzole imajo vgrajene ročaje za uporabo v suhem morju.

Vinograd

Crombe 3.0

Vinograd Cilj koncepta vinogradniške trgovine Crombé je bil, da kupci doživijo povsem nov način nakupovanja. Osnovna ideja je bila, da začnemo z videzom skladišča, ki smo mu nato dodali svetlobo in finost. Čeprav so vina predstavljena v originalni embalaži, čiste linije kovinskih okvirjev še vedno zagotavljajo domačnost in perspektivnost. Vsaka steklenica visi v okvirju v enakem nagibu, v katerem bi jih stregel sommelier. Na 12 m stojalu so postavljeni šampanjec in omarice. Na omarico lahko stranke varno shranijo do 30 steklenic.