Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniški Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Pisarniški Prostor Kreativni sedež podjetja C&C Design se nahaja v postindustrijski delavnici. Njegova zgradba se je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja preoblikovala iz tovarne rdeče opeke. Glede na zaščito trenutnega stanja in zgodovinskega spomina stavbe se je ekipa oblikovalcev potrudila, da se pri notranji dekoraciji ne poškoduje originalne zgradbe. Pri notranji zasnovi se uporablja veliko jelke in bambusa. Odpiranje in zapiranje ter menjava prostorov sta pametno zasnovana. Oblikovanje razsvetljave za različne regije odraža različne vizualne atmosfere.

Ulična Klop

Ola

Ulična Klop Ta klop, zasnovana v skladu s strategijami ekološkega oblikovanja, dviguje ulično pohištvo na novo raven. Enako doma, v mestnem ali naravnem okolju, tekoče linije ustvarjajo različne možnosti sedenja znotraj ene klopi. Uporabljeni materiali so reciklirani aluminij za podlago in jeklo za sedež, izbrana zaradi reciklažnih in trajnih lastnosti; ima svetel in odporen barvni premaz, idealen za zunanjo uporabo v vseh vremenskih razmerah. V Mexico Cityju so ga oblikovali Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman in Karime Tosca.

Pipa

Amphora

Pipa Amphora serie je zasnovana tako, da povezuje preteklost in prihodnost in daje priložnost za doživljanje osnovnih in funkcionalnih oblik antičnih časov. Tega dne ni bilo enostavno doseči dostopne vode iz našega življenja. Nenavadna oblika pipa izvira izpred stoletij pred današnjim dnem, toda njen vložek za varčevanje z vodo prinese jutri. Pipa za retro je zasnovana iz uličnih vodnjakov iz antičnih časov in v vašo kopalnico prinaša estetsko.

Umivalnik

Serel Wave

Umivalnik Umivalnik SEREL Wave ima svoje mesto v sodobnih kopalnicah s svojimi nominativnimi linijami, funkcionalnimi rešitvami in impresivno kakovostjo. Umivalnik SEREL Wave; medtem ko s svojo edinstveno obliko sklede spreminja trenutno dojemanje dvojnega umivalnika, vključuje tudi uporabo odraslega in otroka skupaj z njegovo estetsko obliko. Poleg uporabe kot otroškega bazena zagotavlja funkcijo odvajanja in čiščenja čevljev, ki se uporablja v islamski kulturi. Splošni pristop pri oblikovanju umivalnika je modernizem in funkcionalizem. Ta pristop tako pomembno vpliva na oblikovanje.

Kopalniški Komplet

LOTUS

Kopalniški Komplet Razmislek o kopalnicah Lotusovega cvetja ... Kopalnica Lotus je bila izvedena tako, da je navdih oblikovala iz listov cvetja Lotusove Zhou Dunyi, ki poučuje filozofijo Konfucija, je dejal: "Všeč mi je, da cvet Lotusa raste, ko raste v blatu in se nikoli ne umaže", v njegov diskurz. Litovi listi, so sredstva za odstranjevanje umazanije, kot je navedeno tukaj. Listnasta struktura cvetov Lotus je bila posnemana v proizvodnji serije

Notranja Razsvetljava

Jordan Apotheke

Notranja Razsvetljava Funkcionalne svetilke, ki podpirajo izrazno arhitekturo notranjosti lekarne, so po svojem videzu nevsiljive in opozarjajo na njihov učinek svetlobe, namesto na njihovo obliko. Svetilke za osnovno razsvetljavo so bodisi vgrajene v viseče svetilke, ki sledijo obliki pohištva, ali pa so nameščene ob straneh spuščenega stropa in tako ostanejo čim manj navzdol. Tako se lahko uporabniki osredotočijo na stezo svetlobe, ki vodi skozi lekarno, sestavljeno iz ploščic z osvetlitvijo RGB-LED, ki ustrezajo barvi enako dinamično osvetljenih števcev