Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebna Hiša

The Cube

Zasebna Hiša Glavni izzivi, s katerimi se je soočil oblikovalec, so bili ustvarjanje kakovostne življenjske izkušnje in redefiniranje podobe stanovanjske stavbe v Kuvajtu ob hkratnem vzdrževanju podnebnih in zasebnih potreb, ki jih narekuje arabska kultura. Hiša Cube je štiritočkovna betonska / jeklena konstrukcijska zgradba, ki temelji na seštevanju in odštevanju znotraj kocke in ustvarja dinamično izkušnjo med notranjimi in zunanjimi prostori za uživanje v naravni svetlobi in pokrajinskem pogledu skozi vse leto.

Kmečka Hiša

House On Pipes

Kmečka Hiša Rešetka vitkih jeklenih cevi, nameščena na stopenjski način, zmanjšuje odtis stavbe, hkrati pa zagotavlja togost in stabilnost za dvigovanje bivalnega prostora nad tem. V skladu z minimalističnim pristopom ikon je bila ta kmečka hiša zasnovana v okviru obstoječih dreves za zmanjšanje notranjega pridobivanja toplote. Temu je pripomoglo tudi namerno zasukanje blokov Fly pepela na fasadi, tako da je nastala praznina in senca naravno hladila stavbo. Z dvigovanjem hiše je bila tudi pokrajina neprekinjena in pogledi neomejeni.

Hišo

Basalt

Hišo Izdelana tako za udobje, kot tudi za eleganco. Ta oblika je resnično privlačna in izjemna znotraj in zunaj. Značilnosti vključujejo hrastov les, okna, ki prinašajo veliko sončne svetlobe, pomirjujoče za oči. Očaralo je zaradi svoje lepote in tehnike. Ko ste enkrat v tej hiši, ne morete opaziti spokojnosti in občutka oaze, ki vas prevzame. Lahka drevesa in okolica s sončnimi žarki naredijo to hišo edinstven kraj za življenje daleč stran od napornega mestnega življenja. Hiša Basalt je zgrajena tako, da prija in sprejme različne ljudi.

Oblikovanje Dvorišča In Vrta

Shimao Loong Palace

Oblikovanje Dvorišča In Vrta Z uporabo naravne in tekoče jezikovne razumske organizacije krajine so dvorišča med seboj povezana v več dimenzijah, prežeta s seboj in gladko spremenjena. S spretno uporabo vertikalne strategije se bo 4-metrska višinska razlika spremenila v vrhunec in značilnost projekta, kar bo ustvarilo večstopenjsko, umetniško, živo, naravno dvoriščno pokrajino.

Obnova Pristanišča

Dongmen Wharf

Obnova Pristanišča Pristanišče Dongmen je tisočletja staro pristanišče na matični reki Chengdu. Območje je bilo zaradi zadnjega kroga "obnove starega mesta" v osnovi porušeno in obnovljeno. Projekt je predstaviti sijajno zgodovinsko sliko s posredovanjem umetnosti in nove tehnologije na mestnem kulturnem mestu, ki je v bistvu izginilo, ter aktivirati in ponovno vlagati dolgo spalno urbano infrastrukturo v mestno javno dobrino.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nahaja v mestu Luzhou v provinci Sichuan, mestu, ki je znano po svojem vinu, katerega oblikovanje je navdihnilo lokalno vinsko jamo, prostor, ki vzbuja močno željo po raziskovanju. Preddverje je rekonstrukcija naravne jame, katere sorodna vizualna povezava širi pojem jame in lokalno urbano teksturo na notranji hotel in tako tvori izrazit kulturni nosilec. Cenimo potnikov občutek ob bivanju v hotelu, prav tako pa upamo, da je mogoče teksturo materiala in ustvarjeno vzdušje zaznati na globlji ravni.