Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano

Darin

Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano Darin je zasnovan tako, da osvobaja sodobne ljudi od nenaklonjenosti tradicionalnim korejskim prehrambenim izdelkom v družbi utrujenosti in odlikuje preprosto, grafično jasnost pri dostavi paketov po občutku sodobnih ljudi, za razliko od neoblikovanih podob, ki jih uporabljajo tradicionalne korejske trgovine z zdravo hrano . Vsi modeli so narejeni iz motivov krvnega obtoka, ki prikazujejo cilj, kako utrujenim 20-im in 30-imam let zagotoviti življenjsko moč in zdravje.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Kar zadeva animacijo s kreativnimi črkami, je Jin začel z abecedo A. In ko gre za konceptni korak, je skušal videti bolj živahna razpoloženja, ki se odražajo na njegovi filozofiji, ki je precej aktivna, vendar hkrati organizirana. Ob tej poti je prišel do nasprotujočih si besed, ki so na nek način temeljite na njegovi zamisli, kot je poravnava z zrakom, kar je naslov tega projekta. Glede na to animacija na prvo besedo predstavi natančnejše in občutljivejše trenutke. Po drugi strani se to konča s precej fleksibilno in ohlapno vibracijo, da se manifestira zadnja črka.

Web Design In Ux

Si Me Quiero

Web Design In Ux Spletno mesto Sí, Me Quiero je prostor, ki pomaga biti sam. Za izvedbo projekta je bilo treba opraviti intervjuje in raziskati družbeni in kulturni kontekst v zvezi z ženskami; njena projekcija v družbi in sama s seboj. Ugotovljeno je bilo, da bi splet spremljal in bi ga izvajali s pristopom pomoči ljubezni do sebe. V dizajnu se kaže preprostost z nevtralnimi toni z uporabo rdečih kontrastov, s katerimi opozorimo na določena dejanja, barve blagovne znamke knjige, ki jo je objavila stranka. Navdih je prihajal iz umetnosti konstruktivizma.

Oblikovanje Etiket Za Vino

314 Pi

Oblikovanje Etiket Za Vino Eksperimentiranje z degustacijo vin je neskončen proces, ki vodi do novih poti in divergentnih arom. Neskončno zaporedje pi, iracionalna številka z neskončnimi decimalkami, ne da bi vedeli zadnjega med njimi, je bila navdih za ime teh vin brez sulfitov. Zasnova ima za cilj, da funkcije 3,14 vin v središču pozornosti namesto da jih skriva med slikami ali grafikami. Po minimalističnem in enostavnem pristopu nalepka prikazuje samo resnične značilnosti teh naravnih vin, ki jih je mogoče opaziti v zvezku enologa.

Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Zbirka knjižnih izdaj za zbrana dela tradicionalne kitajske kaligrafije in slikarstva izdaja Art Art Museum Nanjing Zhuzi. Tradicionalne kitajske slike in kaligrafija so s svojo dolgo zgodovino in elegantno tehniko dragocene zaradi svoje zelo umetniške in praktične privlačnosti. Pri snovanju kolekcije so bile uporabljene abstraktne oblike, barve in črte za ustvarjanje dosledne čutnosti in poudarjanje praznega prostora v skici. Napor sovpada z umetniki tradicionalnih slikarskih in kaligrafskih stilov.

Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japonski gozd je vzet z japonske verske perspektive. Ena izmed japonskih starodavnih religij je animizem. Animizem je prepričanje, da imajo nečloveška bitja, tihožitja (minerali, artefakti itd.) In nevidne stvari tudi svoj namen. Fotografija je podobna tej. Masaru Eguchi snema nekaj, kar občuti zadevo. Drevesa, trava in minerali čutijo voljo do življenja. Pa tudi artefakti, kot so jezovi, ki so v naravi dolgo časa pustili voljo, čutijo voljo. Tako kot boste videli nedotaknjeno naravo, bo prihodnost videla tudi sedanjost.