Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mestni Električni Trike

Lecomotion

Mestni Električni Trike Okolju prijazen in inovativen je LECOMOTION E-trike tricikel z električno pomočjo, ki so ga navdihnili ugnezdeni nakupovalni vozički. E-triki LECOMOTION so zasnovani tako, da delujejo kot del sistema za delitev mestnih koles. Zasnovan je tudi za to, da se medsebojno gnezdijo v liniji za kompaktno shranjevanje in omogočajo lažje zbiranje in premikanje mnogih hkrati z nihajnimi zadnjimi vrati in snemljivim ročajem. Pomoč pri pedaliranju je na voljo. Uporabite ga lahko kot običajno kolo, z ali brez podporne baterije. Tovor je omogočil tudi prevoz 2 otrok ali ene odrasle osebe.

Pisalne Potrebščine

commod – Feines in Holz

Pisalne Potrebščine „Commod“ je specializiran za notranja dela. Podjetje moto “fino leseno blago” podjetje uresničuje posebej ekskluzivne stanovanjske projekte. Pisalne potrebščine naj bi izpolnile to trditev. Zmanjšana, a igriva postavitev je bila realizirana s posebno mešano barvo. Pisalne potrebščine odražajo slog podjetja in njegovo ideologijo, da uporablja samo najdragocenejši material: papir je narejen iz 100-odstotnega bombaža, ovojnice iz pravega lesenega furnirja. Vizitke "poosebljajo" slogan podjetij z ustvarjanjem tridimenzionalne sobe, ki vsebuje tipične lesene izdelke.

Drobilnik Papirja

HandiShred

Drobilnik Papirja HandiShred je prenosni ročni drobilnik papirja, ki ne potrebuje zunanjega vira energije. Zasnovan je majhen in čeden, tako da ga lahko odložite na mizo, v predal ali aktovko, ki omogoča preprost dostop do vašega pomembnega dokumenta in kadar koli kjer koli. Ta priročen drobilnik odlično deluje tako, da uniči vse dokumente ali potrdila, da se zasebni, zaupni in osebni podatki hranijo vedno varno.

Interakcijska Tabela

paintable

Interakcijska Tabela Slikanje je večnamenska miza za vsakogar, lahko je navadna miza, risalna miza ali glasbeni inštrument. Lahko uporabite različne vrste barv za barvanje na površini mize, če želite ustvariti glasbo s prijatelji ali družinami, površina pa bo barvna tipala prenesla risbo v melodijo. Obstajata dva načina risanja, ustvarjalno risanje in risanje glasbenih zapisov, otroci lahko narišejo karkoli, kar želijo ustvariti naključno glasbo, ali pa uporabijo pravilo, ki ga oblikujemo, da zapolni barvo na določenem položaju, da bi otroško rimo.

Miza, Trezor, Podstavek

Trifold

Miza, Trezor, Podstavek Oblika Trifolda je seznanjena s kombinacijo trikotnih površin in edinstvenim zaporedjem zlaganja. Ima minimalistično, a zapleteno in kiparsko zasnovo, iz vsakega vidika razkriva edinstveno kompozicijo. Zasnova se lahko prilagodi različnim namenom, ne da bi pri tem ogrozili njeno strukturno celovitost. Trifold je predstavitev digitalnih metod izdelave in uporabe novih proizvodnih tehnologij, kot je robotika. Proizvodni proces je bil razvit v sodelovanju z robotskim podjetjem za izdelavo izdelkov, ki je specializirano za zlaganje kovin s 6-osnimi roboti.