Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ledeni Kalup

Icy Galaxy

Ledeni Kalup Narava je bila vedno eden najpomembnejših virov navdiha za oblikovalce. Ideja je oblikovalcem padla na pamet, ko so pogledali v prostor in podobo Milk Way Galaxyja. Najpomembnejši vidik tega dizajna je bil ustvariti edinstveno obliko. Številni modeli, ki so na trgu, se osredotočajo na čim bolj očiščen led, toda v tej predstavljeni zasnovi so se oblikovalci namenoma osredotočili na oblike, ki jih minerali ustvarjajo, medtem ko se voda spremeni v led, da bi bilo bolj jasno, da so oblikovalci spremenili naravno pomanjkljivost v lep učinek. Ta zasnova ustvarja spiralno sferično obliko.

Cigaretni Filter

X alarm

Cigaretni Filter X alarm, je alarm za kadilce, s katerim lahko spoznajo, kaj počnejo sami, medtem ko to počnejo. Ta zasnova je cigaretne filtre nove generacije. Ta zasnova je lahko dobra zamenjava za drage oglase proti kajenju in bolj vpliva na pamet kadilcev kot katero koli drugo negativno oglaševanje. Ima zelo preprosto strukturo, filtri so odtisnjeni z nevidnim črnilom, ki pokriva negativno območje skice in z vsakim obkladkom se bo skica zdela jasnejša, zato boste z vsakim obkladkom videli, da vam srce postaja vse temnejše in veste, kaj se vam dogaja.

Transformacijsko Parkiranje Koles

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijsko Parkiranje Koles Smartstreets-Cyclepark je vsestranski, racionaliziran parkirni prostor za dve kolesi, ki se prilega v nekaj minutah, da omogoča hitro izboljšanje parkirnih prostorov za kolesa po mestnih območjih, ne da bi prišlo do nereda na ulični sceni. Oprema pomaga zmanjšati krajo koles in jo je mogoče namestiti tudi na najbolj ozkih ulicah, kar sprošča novo vrednost obstoječe infrastrukture. Oprema je lahko izdelana iz nerjavečega jekla, ki je barvno usklajena z RAL in je blagovna znamka za lokalne organe ali sponzorje. Uporablja se lahko tudi za prepoznavanje kolesarskih poti. Lahko je preoblikovan tako, da ustreza poljubni velikosti ali slogu stolpca.

Magnezijeva Embalaža

Kailani

Magnezijeva Embalaža Dela agencije Arome na področju grafične identitete in umetniške linije za embalažo Kailani temeljijo na minimalnem in čistem dizajnu. Ta minimalizem je v skladu z izdelkom, ki ima samo eno sestavino, magnezij. Izbrana tipografija je močna in tipkana. Karakterizira tako moč mineralnega magnezija kot trdnost izdelka, ki potrošnikom vrača vitalnost in energijo.

Steklenica Vina

Gabriel Meffre

Steklenica Vina Aroma ustvarja grafično identiteto za zbiralno posodo Gabriel Meffre, ki praznuje 80 let. Delali smo na značilni zasnovi 30-ih let, ki jo je grafično simbolizirala ženska s kozarcem vina. Uporabljene barvne plošče so poudarjene z vtiskovanjem in vročo folijo, da se poudari zbiralčeva stran kolekcije.

Embalaža Za Živila

Chips BCBG

Embalaža Za Živila Izziv za uresničitev pakiranja čipov znamke BCBG je bil izvedba serije embalaže v skladu z vesoljem znamke. Embalaža mora biti tako minimalistična kot moderna, obenem pa ima ta umetniški pridih hrustljav in tisto prijetno in simpatično plat, ki prinaša like, narisane s peresom. Aperitiv je svetovalni trenutek, ki ga je treba čutiti na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.