Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Varnostna Naprava

G2 Face Recognition

Varnostna Naprava visoka kakovost materialov in enostavnost oblikovanja omogočata varnostni napravi za prepoznavanje obraza modno, stilsko in robustno. Napredna tehnologija v notranjosti, da postane eden najhitrejših na svetu in zelo natančen, nihče ne more prevarati njegovega algoritma. Izdelek, ki je odporen z vodo z osvetlitvijo na zadnji strani, da ustvari ambientalno razpoloženje tudi v najhladnejših pisarnah. Zaradi kompaktne velikosti se lahko prilega skoraj povsod, oblika pa omogoča vodoravno ali navpično postavitev.

Razvijajoče Se Pohištvo

dotdotdot.frame

Razvijajoče Se Pohištvo Domovi so vse manjši, zato potrebujejo lahkotno pohištvo, ki je vsestransko uporabno. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljiv sistem pohištva na trgu. Učinkovit in kompakten je okvir lahko pritrjen na steno ali naslonjen nanj za enostavno namestitev okoli doma. Njegova prilagodljivost izvira iz 96 lukenj in vse večjega dodatka za pritrditev v njih. Uporabite enega ali združite več sistemov po potrebi - na voljo je neskončna kombinacija.

Sistem Sortiranja Odpadkov, Ki Ga Je Mogoče Reciklirati,

Spider Bin

Sistem Sortiranja Odpadkov, Ki Ga Je Mogoče Reciklirati, Spider bin je univerzalna in ekonomična rešitev za razvrščanje reciklažnih materialov. Skupina posodnih posod je ustvarjena za dom, pisarno ali na prostem. En predmet ima dva osnovna dela: okvir in torbo. Z lahkoto se premika iz enega kraja v drugega, je primeren za prevoz in skladiščenje, saj je lahko, če ga ne uporabljate, ravno. Kupci naročajo pajkov v spletu, kjer lahko izberejo velikost, število pajkov in vrsto vrečke glede na svoje potrebe.

Cimetov Zvitek Z Medom

Heaven Drop

Cimetov Zvitek Z Medom Heaven Drop je cimetova zvitka, napolnjena s čistim medom, ki se uporablja s čajem. Ideja je bila združiti dve hrani, ki se uporabljata ločeno in narediti povsem nov izdelek. Oblikovalci so bili navdihnjeni s strukturo cimetove rolice, uporabili so njeno obliko valjev kot posodo za med in za spakiranje cimetovih zvitkov so uporabili čebelji vosek za izolacijo in pakiranje cimetovih zvitkov. Na njeni površini so upodobljene egipčanske figure in zato, ker so Egipčani prvi ljudje, ki so spoznali pomen cimeta in uporabljali med kot zaklad! Ta izdelek bi lahko bil simbol neba v vaših čajnih skodelicah.

Hrana

Drink Beauty

Hrana Pijte Lepota je kot lep dragulj, ki ga lahko pijete! Naredili smo kombinacijo dveh predmetov, ki sta jih ločeno uporabila skupaj s čajem: Rock bomboni in rezine limone. Ta zasnova je popolnoma uporabna. Z dodajanjem rezin limone v strukturo rock bombonov postane njen okus neverjetno boljši, vrednost hrane pa se poveča zaradi limoninih vitaminov. Oblikovalci so palice, na katere so bili držani kristali s sladkarijami, preprosto zamenjali z rezino posušene limone. Drink Beauty je popoln primer sodobnega sveta, ki združuje lepoto in učinkovitost.

Pijača

Firefly

Pijača Ta zasnova je nov koktajl s Chio, glavna ideja je bila oblikovati koktajl, ki ima več faz okusa. Ta zasnova ima tudi različne barve, ki jih je mogoče videti pod črno svetlobo, zaradi česar je primeren za zabave in klube. Chia lahko absorbira in rezervira poljuben okus in barvo, tako da lahko, ko naredi koktajl s Firefly, različne okuse korak za korakom. Prehranska vrednost tega izdelka je višja v primerjavi z drugimi koktajli in to je vse posledica Chiajeve visoke prehranske vrednosti in nizkih kalorij . Ta zasnova je novo poglavje v zgodovini pijač in koktajlov.