Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Japonska Restavracija In Bar

Dongshang

Japonska Restavracija In Bar Dongshang je japonska restavracija in bar v Pekingu, sestavljen iz bambusa v različnih oblikah in velikostih. Vizija projekta je bila ustvariti edinstveno jedilno okolje s prepletanjem japonske estetike z elementi kitajske kulture. Tradicionalni material z močnimi povezavami z umetnostjo in obrtjo obeh držav pokriva stene in strop, da ustvari intimen ambient. Naravni in trajnostni material simbolizira anti-urbano filozofijo v kitajski klasični zgodbi, sedem modrecev bambusovega rova, notranjost pa vzbuja občutek obedovanja v bambusovem gozdu.

Fotelj

Osker

Fotelj Osker vas takoj povabi, da se usedete in sprostite. Ta fotelj ima zelo izrazit in ukrivljen dizajn, ki zagotavlja značilne lastnosti, kot so odlično izdelane mizarstvo iz lesa, usnjeni naslonjali za roke in blazine. Številne podrobnosti in uporaba visokokakovostnih materialov: usnje in trden les zagotavljata sodoben in brezčasen dizajn.

Hiša

Zen Mood

Hiša Zen Mood je konceptualni projekt, osredotočen na tri ključne dejavnike: minimalizem, prilagodljivost in estetika. Posamezni segmenti so priloženi in ustvarjajo različne oblike in načine uporabe: domove, pisarne ali razstavne prostore je mogoče ustvariti z uporabo dveh formatov. Vsak modul je zasnovan s 3,20 x 6,00m razporejenimi v 19m² znotraj 01 ali 02 nadstropij. Prevoze v glavnem izvajajo tovornjaki, prav tako jih je mogoče dostaviti in namestiti v samo enem dnevu. To je edinstven, sodoben dizajn, ki ustvarja preproste, živahne in ustvarjalne prostore, ki jih omogočajo čista in industrializirana konstruktivna metoda.

Sistem

Airport Bremen

Sistem Sodoben dizajn z visokim kontrastom in jasnimi informacijami Hirarchie odlikuje nov sistem. Sistem orientacije deluje hitro in bo pozitivno prispeval k kakovosti storitev, ki jo letališče privošči. Poleg uporabe nove pisave, najpomembnejše sredstvo, značilen puščicni element, je vnos različnih, visoko kontrastnih barv. Zlasti je šlo za funkcionalne in psihološke vidike, kot so dobra vidljivost, berljivost in beleženje informacij brez ovir. Uporabljeni so novi aluminijasti kovčki s sodobno optimizirano LED osvetlitvijo. Dodani so bili stolpi za signalizacijo.

Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Koncept Embalaže

Faberlic Supplements

Koncept Embalaže V sodobnem svetu so ljudje nenehno izpostavljeni agresivnim vplivom zunanjih negativnih dejavnikov. Slaba ekologija, natrpan življenjski ritem v megalopolih ali stresih vodijo do povečanih obremenitev telesa. Za normalizacijo in izboljšanje funkcionalnega stanja telesa se uporabljajo dodatki. Glavna metafora tega projekta je postal diagram izboljšanja počutja osebe z uporabo dodatkov. Glavni grafični element tudi ponovi obliko črke F - prva črka v blagovni znamki.