Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umetniški film "Mozaični portret" je izšel kot konceptni plakat. V glavnem pripoveduje zgodbo o dekletu, ki je bilo spolno napadeno. Bela ima običajno metaforo smrti in simbol čednosti. Ta plakat izbere skrivanje sporočila o smrti za dekličinim tihim in nežnim stanjem, da bi poudaril močnejše čustvo za tišino. Oblikovalec je hkrati v sliko vključil umetniške elemente in sugestivne simbole, kar je povzročilo obsežnejše razmišljanje in raziskovanje filmskih del.

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih

Brooklyn Laundreel

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih To je pas za perilo za notranjo uporabo. Kompaktno ohišje, ki je manjše od japonske trde ovojnice, izgleda kot trak, gladek zaključek brez vijaka na površini. Pas dolžine 4 m ima skupno 29 lukenj, vsaka luknja lahko drži in obdrži obešalnik za plašče brez prtičkov, deluje na hitro sušenje. Pas iz antibakterijskega in proti plesni poliuretana, varen, čist in močan material. Maksimalna obremenitev je 15 kg. 2 kosa kljuke in vrtljivega telesa omogočata uporabo na več načinov. Majhen in preprost, vendar je to zelo uporaben kos perila. Enostavno upravljanje in pametna namestitev bo ustrezala vsem prostorom.

Bolnišnica

Warm Transparency

Bolnišnica Običajno je bolnica ponavadi prostor, ki ima naravno naravno barvo ali material zaradi umetnih strukturnih materialov za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti. Zato bolniki menijo, da se ločijo od svojega vsakdanjega življenja. Upoštevati je treba udobno okolje, v katerem lahko pacienti preživijo in se brez stresa. TSC arhitekti zagotavljajo odprt, udoben prostor z nastavitvijo odprtega stropnega prostora v obliki črke L in velikih nadstreškov z uporabo obilice lesenega materiala. Topla preglednost te arhitekture povezuje ljudi in zdravstvene storitve.

Uhani

Van Gogh

Uhani Uhani, navdihnjeni z mandljevim drevesom v cvetu, ki jih je naslikal Van Gogh. Slast vej razmnožujejo občutljive verige tipa Cartier, ki podobno kot veje vihtijo z vetrom. Odtenki cvetov predstavljajo različni odtenki različnih dragih kamnov, od skoraj bele do bolj intenzivne roza barve. Grozd cvetočih cvetov je predstavljen z različnimi reznicami. Izdelana iz 18k zlata, roza diamantov, morganitov, roza safirjev in roza turmalinov. Poliran in teksturiran zaključek. Izjemno lahka in s popolnim prileganjem. To je prihod pomladi v obliki dragulja.

Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Hiša

VH Green

Hiša Hiša je tako planarna kot stereoskopska, ki ustvarjajo dobro okolje tako za prebivalce kot za mesto. V sončni azijski regiji je Breeze Soleil z uporabo te zelene zelo učinkovit način razmišljanja. Poleti lahko dobite ne le funkcijo senčnika, temveč tudi zaščito zasebnosti, izogibanje uličnemu hrupu in hladilnemu učinku s samodejnim namakanjem.