Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša

Dezanove

Hiša Navdih arhitekta je prišel iz obnovljenega evkaliptusovega lesa "bateas". To so platforme za proizvodnjo školjk v ustju in predstavljajo zelo pomembno lokalno industrijo v „Ria da Arousa“ v Španiji. Na teh ploščadih se uporablja les evkaliptusa, v regiji pa obstajajo razširitve tega drevesa. Starost lesa ni skrita, različni zunanji in notranji obrazi lesa pa se uporabljajo za ustvarjanje različnih občutkov. Hiša poskuša izposoditi tradicijo okolice in jih razkriti skozi zgodbo, ki je bila opisana v zasnovi in detajlih.

Restavracija

Xin Ming Yuen

Restavracija Vhod je parada kontrastnih materialov, struktur in barv. Sprejemni prostor je prostor umirjenega udobja. Ugodni vzorci se srečujejo z igrivimi okraski. Zadaj je dinamično območje barov v okviru počitka. Tradicionalne kitajske luči Hui z vzorčnimi lučkami dodajo občutek futurizma. Skozi občutljivo okrašen nadstrešek je jedilnica. Okrašena s cvetličnimi slikami iz rib iz ogljikovih hidratov, reliefnimi vitražnimi zasloni in omarami starodavne zeliščarke Bai Zi je vizualno potovanje skozi čas in kulturne relikvije v modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugalska vinogradi je prva fizična trgovina za spletno podjetje, specializirano za vino. Nahaja se v bližini sedeža podjetja, obrnjena proti ulici in zavzema 90m2, trgovina je sestavljena iz odprtega načrta, ki je brez predelnih sten. Notranjost je slepo bel in minimalen prostor s krožnim kroženjem - belo platno, da portugalsko vino lahko zasije in se prikaže. Police so vklesane iz sten glede na vinske terase na 360-stopinjski potopni maloprodajni izkušnji brez števca.

Umetnost

Metamorphosis

Umetnost Mesto je v industrijski regiji Keihin na obrobju Tokia. Dim, ki dosledno pika iz dimnikov težkih industrijskih tovarn, lahko prikazuje negativno sliko, kot sta onesnaževanje in materializem. Vendar so se fotografije osredotočile na različne vidike tovarn, ki prikazujejo njeno funkcionalno lepoto. Čez dan cevi in konstrukcije ustvarijo geometrijske vzorce s črtami in teksturami, lestvica pa na obleganih objektih ustvarja zrak dostojanstva. Ponoči se objekti spreminjajo v skrivnostno kozmično trdnjavo, ki jo predstavljajo znanstvenofantastični filmi v 80. letih.

Druženje In Prosti Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Druženje In Prosti Čas Vodoravne in navpične črte sekajo med seboj, da tvorijo mrežo. Vsaka mreža je komunikacijska platforma, ki je tudi vir zasnove oblikovanja bar viskijev. V smislu varčevanja z energijo in varstva okolja je oblikovalec uporabljal LED svetilke, ki varčujejo z energijo, v celotnem lokalu. Da bi ohranili kakovost zraka v baru, zasnova sprejme okna od severa do juga, ki lahko zagotavljajo prehod naravnega zraka.

Razstavna Dvorana

City Heart

Razstavna Dvorana Od mestne arhitekture do indeksa, da bi razumeli in pretehtali ravnotežje oblikovanja, se je izraz mesta strnil v tri vogalne prostore, skozi urbano gradnjo in razvoj za promocijo podjetij, mesta in perspektive ljudi glede spremembe mesta in urbanih značilnosti ter urbane klimatsko zlaganje v zameno za izražanje oblikovalčevega razumevanja mesta, več preteklosti mesta, da bi videli njegovo prihodnost.