Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Barski Stol

Barcycling Chair

Barski Stol Barcycling je barski stol, ki je zasnovan s športnimi tematskimi prostori. Pozornost vzbuja s podobo dinamike na baričnem stolu, zahvaljujoč kolesarskemu sedlu in pedalom za kolesa. Ustvarjanje okostja poliuretanskega sedeža in zgornji del sedeža prekrit z ročnim šivalnim usnjem .Če mehkoba poliuretanskega, naravnega usnja in kakovost ročnega šivanja simbolizira vzdržljivost. Ne glede na standarden barski stol, ki ga ni mogoče spremeniti, naslonjalo za noge, barcikliranje omogoča spremenljivo sedenje z zadrževanjem pedalov na različnih lokacijah. To omogoča daljše in udobnejše sedenje.

Koledar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Koledar Edinstven in igriv promocijski koledar, razvit in izdelan za spletno stran portala, goo uporablja teksture papirja in razmišlja o funkcionalnosti. Ta izdaja 2013 je organizator koledarja in urnikov, ki je zbran v enoto s prostorom za pisanje v celoletne načrte in dnevne urnike. Natančno izbran papir za koledar in poceni papir, ki je ravno primeren za zapisovanje opomb organizatorju urnika, sta bila skrbno izbrana in ustvarjen kontrast je del koledarske zasnove. Dodana funkcija organizatorja urnikov za izpolnjevanje je popolna kot uporabniku prijazen pisalni koledar.

Jedilni Stol

'A' Back Windsor

Jedilni Stol Trdni trdega lesa, tradicionalno mizarstvo in sodobni stroji posodabljajo lep stol Windsor. Sprednje noge segajo skozi sedež, da postanejo kraljeva postojanka, zadnje noge pa segajo do grebena. S triangulacijo ta močna zasnova prilagodi sile stiskanja in napetosti do največjega vizualnega in fizičnega učinka. Mlečna barva ali bistra oljna barva ohranjata trajnostno tradicijo Windsor Stolov.

Transformabilni Kavni Stoli In Ležalniki

Twins

Transformabilni Kavni Stoli In Ležalniki Koncept mize za mizo Twins je preprost. Votla mizica za kavo hrani v notranjosti dva polna lesena sedeža. Desna in leva površina mize sta pravzaprav pokrovi, ki jih je mogoče izvleči iz glavnega dela mize, da se omogoči izvlečenje sedežev. Sedeži imajo zložljive noge, ki jih je treba zasukati, da se stol postavi v pravilen položaj. Ko sta stol ali oba stola zunaj, se pokrovi vrnejo k mizi. Ko so stoli zunaj, miza deluje tudi kot velik predal za shranjevanje.

Koledar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Koledar V načinu, ki je podoben kalejdoskopu, je to koledar s prekrivajočo se grafiko izrezov, narisano z večbarvnimi vzorci. Njegova zasnova z barvnimi vzorci, ki jih je mogoče spremeniti in personalizirati s preprosto spremembo vrstnega reda listov, prikazuje ustvarjalne občutljivosti NTT COMWARE. Na voljo je dovolj prostora za pisanje, v črtah pa bodo upoštevane funkcionalnosti, zaradi česar je popoln kot koledar urnikov, ki bi ga želeli uporabiti za okrasitev svojega osebnega prostora.

Stol Za Dnevno Sobo

Cat's Cradle

Stol Za Dnevno Sobo Števke ali vlakna, trenutna dilema procesa oblikovanja. Vsi smo začetniki, nekateri pa moramo delati na tem. Začetni oblikovalci opazujejo vsako tehniko, ki je na voljo, in se jih naučijo. S časom (~ 10.000 ur) pridobimo zmogljivosti (-e), ki povzdigujejo / popularizirajo / personalizirajo / ekonomizirajo našo igro. Tako me fascinira trenutna fascinacija z mediji, ki predlagajo, da je najosnovnejši gradnik bloka številka, ki jo je enostavno nadzorovati. Številka ni enota, ki ustvarja življenje, temveč le zaokrožitev na najmanj skupni imenovalec, manjši od vlaknin. Oblika je vsaj v obliki drobcev, drobcev in vlaken.