Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ležalni Stol

Bessa

Ležalni Stol Ležalni stol Bessa je zasnovan za bivalne prostore hotelov, letovišč in zasebnih rezidenc. Zasnova izraža vedrino, ki vabi k izkušnjam, ki jih je treba zapomniti. Ko smo rešili popolnoma trajnostno proizvodnjo, lahko uživamo v ravnovesju med obliko, sodobnim dizajnom, funkcijo in njenimi organskimi vrednotami.

Koledar

calendar 2013 “Waterwheel”

Koledar Waterwheel je tridimenzionalni koledar iz šestih lopatic, sestavljenih v obliki vodnega kolesa. Zavrtite edinstven samostojni koledar za namizje, kot je vodno kolo, ki ga želite uporabljati vsak mesec. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Večnamenska Garderoba

Shanghai

Večnamenska Garderoba "Shanghai" večnamenska garderoba. Sprednji vzorec in lakonska oblika delujeta kot „okrasna stena“, kar omogoča dojemanje garderobe kot dekorativne komponente. Sistem "vse vključeno": vključuje odlagalne prostore z različno prostornino; vgradne nočne omarice, ki so del prednje strani garderobne omare, ki se odpre in zapre z enim čelnim potiskom; 2 vgrajeni nočni svetilki, skriti pod izjemnim volumnom na obeh straneh postelje. Glavni del omare je izdelan iz drobnih lesenih kosov. Sestavljen je iz 1500 kosov kemp in 4500 kosov beljenega hrasta.

Končna Miza

TIND End Table

Končna Miza Končna miza TIND je majhna, okolju prijazna miza z močno vizualno prisotnostjo. Vrh iz recikliranega jekla je vodno izrezan z zapletenim vzorcem, ki ustvarja žive svetlobe in sence. Oblike bambusovih nog so določene z vzorčenjem v jeklenem vrhu, vsaka od štirinajstih nog pa skozi jekleni vrh in nato poravnana. Karbonizirani bambus je viden od zgoraj, kar ustvarja zaporni vzorec, nasproti perforiranemu jeklu. Bambus je hitro obnovljiva surovina, saj je bambus hitro rastoča trava in ne lesni izdelek.

Igrača

Rocking Zebra

Igrača Otroci imajo radi to muhasto zibljivo igračo, sodobni videz, zabavna grafika in naravni les pa so prave pazljivke v sodobnem domu. Izziv pri oblikovanju je vključeval ohranitev bistvenega značaja klasične igrače za dedovanje, ob uporabi naprednih tehnik in modularnega konstrukcijskega sistema, ki omogoča prihodnje dodatne vrste živali z minimalnimi spremembami delov. Pakirani izdelek je moral biti tudi kompakten in manjši od 10 kg za neposredne internetne prodajne kanale. Prva uporaba laminata za tisk, ki omogoča popolno barvo / vzorec na popolnoma odporni na praske

Pohištvo Za Domače Mize

Marken Desk

Pohištvo Za Domače Mize Vizualno lahek občutek te elegantne in hkrati močne mize nas popelje nazaj v skandinavsko šolo oblikovanja. Nerodna oblika nog, način, kako se naslanjajo spredaj, skoraj kot močna poteza pozdrava, nas spominja na siloueto plemenitega moškega, ki s klobukom odriva pozdraviti damo. Miza nas pozdravlja, da jo uporabljamo. Oblika predalov, kot ločeni udi na mizi, s svojim občutkom za obešanje in personificiranim pogledom spredaj pregleduje sobo kot budne oči.