Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obnova Starega Gradu

Timeless

Obnova Starega Gradu Lastnik je aprila 2013 kupil Crawfordton House na Škotskem in si prizadeval, da bi povrnil prvotni okus starodavnega škotskega plemstva in združljiv s sodobnim življenjem. Značilnosti in zgodovinske nahajališča antičnega gradu so ohranjene z izvirnim okusom. Oblikovalska estetika in regionalna kultura različnih stoletij trčita z umetniškimi iskricami v istem prostoru.

Fotografije Za Naslovnice Revij

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnice Revij Glavna ideja je bila, da izstopajo iz množice tradicionalnih revij za stranke. Najprej s pomočjo nenavadnega ovitka. Sprednja platnica revije TimeFlies za letalsko družbo Nordica ima sodobno estonsko zasnovo, naslov revije na naslovnici vsake številke pa je napisal avtor predstavljenega dela. Sodoben in minimalističen dizajn revij brez dodatnih besed ustvarja ustvarjalnost nove letalske družbe, privlačnost estonske narave in uspeh mladih estonskih oblikovalcev.

Digitalni Recepti Družbenih Medijev

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Družbenih Medijev Unilever Food Solutions je zadolženo rezidenčno kuharico Heidi Heckmann (regionalni kuharski kuhar, Cape Town) zadolžil, da ustvari 11 edinstvenih receptov začimbnih mešanic z uporabo ponudbe začimb Robertsons. V okviru kampanje "Naše potovanje, tvoje odkritje" je bila ideja ustvariti edinstvene slike in modele z uporabo teh sestavin za zabavno Facebook kampanjo. Vsak teden je Edinstvena mešanica začimb Chef Heidi objavljena kot medijsko bogata Facebook platna. Vsak od teh receptov je na voljo tudi za prenos iPada na spletni strani UFS.com.

Umetniška Instalacijska Zasnova

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umetniška Instalacijska Zasnova Namestitvena zasnova japonskega plesa. Japonci so že od nekdaj kopičili barve, da bi izražali svete stvari. Tudi zlaganje papirja s kvadratnimi silhuetami je bilo uporabljeno kot stvar, ki predstavlja sveto globino. Nakamura Kazunobu je zasnoval prostor, ki spreminja atmosfero s spreminjanjem v različne barve s tako kvadratnim "nabiranjem" kot motivom. Plošče, ki letijo v zračnem središču na plesalcih, pokrivajo nebo nad odrskim prostorom in prikazujejo videz svetlobe, ki prehaja skozi prostor, ki ga ni mogoče videti brez plošč.

Darilno Embalažo Za Torte

Marais

Darilno Embalažo Za Torte Darilno embalažo za torte (finančnik). Na sliki je prikazana škatla velikosti 15 pogač (dve oktavi). Običajno darilne škatle vse torte preprosto lepo razporedijo. Vendar pa so njihove škatle posamično zavitih tort. Zmanjšali so stroške, če so se osredotočili na samo en dizajn, in z uporabo vseh šestih površin so lahko poustvarili vsako vrsto tipkovnice. S to zasnovo lahko ustvarijo poljubno velikost tipkovnice, od majhnih tipkovnic, do popolnih klavirjev z 88 ključi in celo večjih. Na primer, za eno oktavo od 13 tipk uporabljajo 8 tort. In velik klavir z 88 ključi bi bil darilna škatla s 52 tortami.

Identiteta Blagovne Znamke

SioZEN

Identiteta Blagovne Znamke Siozen predstavlja nov revolucionarni higienski sistem na visoki ravni, ki unikatno spremeni vaše vesoljske površine, roke in zrak v močan sistem za zaščito pred mikrobi / strupenimi onesnaževanji. Sodobni načini gradnje so odlični za zagotavljanje boljše energetske učinkovitosti in udobja, vendar to pride na ceno. Ozke zgradbe brez ugreza prispevajo k kopičenju neštetih onesnaževal. Tudi če je prezračevalni sistem stavbe pravilno načrtovan in dobro vzdrževan, onesnaževanje v zaprtih prostorih ostaja resno vprašanje. Potrebni so novi pristopi.