Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umetnikov izkorišča značilnosti stavbe U15, da ustvari povezavo z naravnimi elementi, prisotnimi v kolektivni domišljiji. S svojimi barvami in oblikami izkoriščajo stavbno zgradbo in njene dele, poskušajo priklicati bolj specifične lokacije, kot so kitajski kamniti gozd, ameriški hudič stolp, kot generične naravne ikone, kot so slapovi, reke in skalnata pobočja. Za zagotovitev drugačne interpretacije v vsaki sliki umetniki raziskujejo stavbo z minimalističnim pristopom z uporabo različnih zornih kotov in perspektiv.

Ime Projekta : U15, Ime oblikovalcev : Tiago & Tania, Naročnik ime : .

U15 Fotografska Serija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.