Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Sortiranja Odpadkov, Ki Ga Je Mogoče Reciklirati,

Spider Bin

Sistem Sortiranja Odpadkov, Ki Ga Je Mogoče Reciklirati, Spider bin je univerzalna in ekonomična rešitev za razvrščanje reciklažnih materialov. Skupina posodnih posod je ustvarjena za dom, pisarno ali na prostem. En predmet ima dva osnovna dela: okvir in torbo. Z lahkoto se premika iz enega kraja v drugega, je primeren za prevoz in skladiščenje, saj je lahko, če ga ne uporabljate, ravno. Kupci naročajo pajkov v spletu, kjer lahko izberejo velikost, število pajkov in vrsto vrečke glede na svoje potrebe.

Ledeni Kalup

Icy Galaxy

Ledeni Kalup Narava je bila vedno eden najpomembnejših virov navdiha za oblikovalce. Ideja je oblikovalcem padla na pamet, ko so pogledali v prostor in podobo Milk Way Galaxyja. Najpomembnejši vidik tega dizajna je bil ustvariti edinstveno obliko. Številni modeli, ki so na trgu, se osredotočajo na čim bolj očiščen led, toda v tej predstavljeni zasnovi so se oblikovalci namenoma osredotočili na oblike, ki jih minerali ustvarjajo, medtem ko se voda spremeni v led, da bi bilo bolj jasno, da so oblikovalci spremenili naravno pomanjkljivost v lep učinek. Ta zasnova ustvarja spiralno sferično obliko.

Transformacijsko Parkiranje Koles

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijsko Parkiranje Koles Smartstreets-Cyclepark je vsestranski, racionaliziran parkirni prostor za dve kolesi, ki se prilega v nekaj minutah, da omogoča hitro izboljšanje parkirnih prostorov za kolesa po mestnih območjih, ne da bi prišlo do nereda na ulični sceni. Oprema pomaga zmanjšati krajo koles in jo je mogoče namestiti tudi na najbolj ozkih ulicah, kar sprošča novo vrednost obstoječe infrastrukture. Oprema je lahko izdelana iz nerjavečega jekla, ki je barvno usklajena z RAL in je blagovna znamka za lokalne organe ali sponzorje. Uporablja se lahko tudi za prepoznavanje kolesarskih poti. Lahko je preoblikovan tako, da ustreza poljubni velikosti ali slogu stolpca.

Stopnišče

U Step

Stopnišče U stopnišče stopnišča je tvorjeno s povezovanjem dveh kosov oblikovanih kvadratnih škatel z različnimi dimenzijami. Tako stopnišče postane samonosno pod pogojem, da mere ne presegajo praga. Vnaprejšnja priprava teh kosov zagotavlja udobje pri montaži. Pakiranje in prevoz teh ravnih kosov sta tudi zelo poenostavljena.

Stopnišče

UVine

Stopnišče Uporno spiralno stopnišče z UV-jem je tvorjeno tako, da se izmenično zaklepajo škatlasti profili v obliki črke U in V. Tako stopnišče postane samonosno, saj ne potrebuje osrednjega droga ali oboda. Z modularno in vsestransko strukturo dizajn prinaša enostavnost pri izdelavi, pakiranju, transportu in namestitvi.

Leseno E-Kolo

wooden ebike

Leseno E-Kolo Berlinsko podjetje Aceteam je ustvarilo prvo leseno e-kolo, naloga je bila, da ga izdelajo na okolju prijazen način. Iskanje kompetentnega partnerja za sodelovanje je bilo uspešno s Fakulteto za lesarstvo in univerzo Eberswalde za trajnostni razvoj. Ideja Matthiasa Broda je postala resničnost, ki je združila CNC tehnologijo in znanje lesenega materiala, rodil se je leseni E-Bike.