Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Ohgi

Prstan Mimaya Dale, oblikovalka prstana Ohgi, je s tem prstanom poslala simbolično sporočilo. Njen navdih prstana je izhajal iz pozitivnih pomenov, ki jih imajo japonski navijaški zložljivci in kako zelo jih ljubijo v japonski kulturi. Za material uporablja 18K rumeno zlato in safir, iz njih pa je razkošna avra. Poleg tega zložljivi ventilator sedi na prstanu pod kotom, ki daje edinstveno lepoto. Njena zasnova je enotnost med Vzhodom in Zahodom.

Ime Projekta : Ohgi , Ime oblikovalcev : Mimaya Dale, Naročnik ime : MIMIDALE DESIGNS.

Ohgi  Prstan

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.