Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Thankusir Neverland

Restavracija Območje celotnega projekta je precej veliko, stroški preoblikovanja električne energije in vode ter centralna klimatska naprava so visoki, prav tako tudi druga kuhinjska strojna oprema in oprema, tako da je razpoložljivi proračun za dekoracijo notranjega prostora precej omejen, zato oblikovalci prevzamejo " narava lepota same stavbe ", ki prinaša veliko presenečenje. Streha je bila spremenjena tako, da so na zgornjo stran namestili različna nebesna svetila. Čez dan sonce sije skozi nebesne luči, ustvarja naravo in harmonizira svetlobni učinek.

Ime Projekta : Thankusir Neverland, Ime oblikovalcev : Bo Zhou, Naročnik ime : Jingle Design.

Thankusir Neverland Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.